Filmovi&Serije Srbija

Premijera argentinskog trilera „Crni anđeo” na 47. „FEST-u”

Ovogodišnji „FEST” danas će obeležiti argentinski triler „Crni anđeo”, rađen u produkciji Pedra Almodovara, kao i zvezde filma Čino Darin i Lorenzo Fero, koji su ekskluzivni gosti Beograda i 47. „FEST-a”.

Film „Crni anđeo” će biti premijerno prikazan večeras od 19 časova i 30 minuta u „Kombank dorani”, gde će se glavni glumci pokloniti publici nakon projekcije. Pre toga, od 13 časova u pres-sali „FEST-a” glumci će razgovarati sa srpskim novinarima.

Triler „Crni anđeo”, koji je režirao Luis Ortega, premijerno je prikazan na festivalu u Kanu. Producent je Pedro Almodovar, a radnja filma se bavi istinitom pričom o serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, reditelj Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti. Naime, Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan i izgleda kao pravi anđeo.

Ovo filmsko ostvarenje pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Luis na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama i oplemenjen momentima humora.

Film „Crni anđeo” možete pogledati i u dodatnim terminima: 25. februara 2019. od 12 časova u „Kombank dvorani”, 27. februara 2019. od 18 časova u multipleksu „Cineplexx – Big Beograd”, 28. februara 2019. od 20 časova i 30 minuta u multipleksu „Cineplexx – 4D Delta City”, 1. marta 2019. od 20 časova i 30 minuta od 20 časova i 30 minuta u „Art” bioskopu u „Kolarčevoj zadužbini” i 2 marta 2019. od 22 časa u bioskopu „Cine Grand Capitol Park Rakovica”.

(Fotografije: Film „Crni anđeo”, 2018; © FEST)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.