Premijera animiranog filma o prijateljstvu dinosarusa i čoveka

0

Bioskopska sezona za ovu godinu je otvorena. U bioskopu „Cineplexx“ u Beogradu večeras će u 17 časova i 30 minuta premijerno biti prikazan animirani film „Dobri dinosaurs“.

Animirani film "Dobri dinosaurus" (2015)(Fotografija: Animirani film „Dobri dinosaurus“, 2015)

Ova uzbudljiva priča vodi vas na epsko putovanje u svet dinosaurusa, gde jedan apatosaurus Arlo pronalazi ljudskog prijatelja. Dok putuje kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban. U ovom crtanom filmu, na duhovit, inteligentan, a pre svega emotivan način, virtuelno je prikazano kako bi izgledala zajednica dinosaurusa i čoveka, da je asterod koji je odgovoran za nestanak dinosaurusa promašio našu planetu.

I da – Šta bi bilo da je asteroid koji je izmenio život na plavoj planeti, zapravo promašio Zemlju i da dinosaurusi nisu izumrli!?

Animirani film "Dobri dinosaurus" (2015)(Fotografija: Animirani film „Dobri dinosaurus“, 2015)

Uloge: Ana Pakvin, Džek Brajt, Džefri Rajt, Franses Makdormand, Malija Nipej-Padilja, Markus Skribner, Piter Son, Rajan Tipl, Rejmond Očoa, Sem Eliot, Stiv Zan

Uloge (srpska sinhornizacija): Dragan Vujić-„Vujke“, Dušica Novaković, Jelisaveta Karadžić, Katarina Kovačević, Marko Vukomanović, Matija Stanković, Nikola Bulatović, Rista Milutinović, Stefan Kapičić, Vojislav „Voja“ Brajović

Režiser: Piter Son.

Režiser (srpska sinhornizacija): Dragan Vujić-„Vujke“.

Scenarista: Meg Lefov.

Žanr: Animirani.

Trajanje filma: sat i 40 minuta.

Pogledajte originalni trejler:

Pogledajte trejlere verzije sinhronizovane na srpski jezik:

Film „Dobri dinosaurus“ (engl. „The Good Dinosaur“) namenjen je svim uzrastima, kako deci, tako i odraslima. Prikazivanje je u 2D i 3D tehnici. Karte možete kupiti na biletarncici „Cineplexx“ bioskopa.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend