Filmovi&Serije Srbija

„Porodični vikend” u bioskopu „Cine Grand Capitol Park Rakovica”

„Porodični vikend” biće održan 3. i 4. novembra 2018, od 11 do 17 časova, u bioskopu „Cine Grand Capitol Park Rakovica”. Na repertoaru su sledeći porodični filmovi: „Kondorito: Avanture u svemiru”, „Brzi Brzić”, „Hotel Transilvanija 3: odmor počinje”, „Zlogonje”, kao i nove porodične avanture „Fantastičan dan na planeti Zemlji” i „Fantastično putovanje u Oz”.

Uz kupljenu kartu, aeca koja su članovi „Porodičnog kluba” dobijaju na poklon besplatne kokice i „Mali Politikin zabavnik”, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni.

Članstvo u „Porodičnom klubu” je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i za „Porodični vikend”, koji bude održan svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika „Porodične kartice” dobijate mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za pratioca ili roditelja nosioca kartice.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.