Filmovi&Serije Srbija

„Porodični premijerni vikend” u bioskopu „Cine Grand – Capitol Park Rakovica”

U bioskopu „Cine Grand – Capitol Park Rakovica” 4. i 5. avgusta 2018, od 11 do 17 časova, biće održan porodični vikend. Na repertoaru su najnoviji porodični filmovi „Neviđeni 2”, „Luis i drugari iz svemira”, kao i premijera uzbudljive avanture „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”.

Deca koja su članovi „Porodičnog kluba”, uz kupljenu kartu, dobijaju na poklon besplatne kokice, plazmu i „Mali Politikin Zabavnik”, dok jedan njihov roditelj plaća kartu po povoljnijoj ceni.

Članstvo u „Porodičnom klubu” je besplatno i namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17 časova, kao i u toku „Porodičnog vikenda”, to jest svakog prvog vikenda u mesecu. Uz jednog korisnika „Porodične kartice” dobijate mogućnost kupovine jedne karte po sniženoj ceni za – pratioca ili roditelja nosioca kartice.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.