Filmovi&Serije Srbija

Pogledajte prvi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova 2019. godine – „X-Men: Mračni Feniks”

Filmski studio „20th Century Fox” je objavio prvi trejler za novi film iz X-Men univerzuma„X-Men: Mračni Feniks”, koji će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći početkom sledeće godine.

Mlada glumica Sofi Terner, jedna od glavnih glumica planetarno popularne serije „Igra prestola”, našla se u ulozi Džin Grej, koja u ovom filmu dobija potpunu moć Feniksa. Trejler nam daje mali uvid u to šta možemo da očekujemo od jedne od najintrigantnijih priča „X-Men” sage.

Trejler prikazuje njen razvoj od neželjenog deteta, koje je greškom izazvalo saobraćajnu nesreću, do konfliktne i temperamentne mlade žene. Profesor X pokušava da pomogne Džin da savlada svoje moći, dok Mistik, koju glumi fenomenalna Dženifer Lorens, želi da ga kazni za laganje mladog mutanta. Očekivano, sa druge strane su Magneto i njegovi mutanti, koji ohrabruju Džin da oslobodi moć Mračnog Feniksa.

U „Mračnom Feniksu”, X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. U toku spasilačke misije u svemiru. Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući. Džin, koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

 

Pored Sofi Terner i Dženifer Lorens, u ovom filmu ćemo gledati i sjajne glumce sa holivudske „A liste” – Džejmsa Makavoja, Majkla Fasbendera i Džesiku Častejn.

 

Film „X-Men: Mračni Feniks” stiže u domaće bioskope 14. februara 2019, a do tada pogledajte trejler, koji je potpuno drugačiji od svega što ste do sada videli:

(Fotografije: Film „X-Men: Dark Phoenix”, 2019; © 20th Century Fox)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.