Pogledajte prvi tizer domaće HBO serije “Uspeh“

0

HBO Adria objavio je prvi tizer domaće serije “Uspeh“, koja će se od 26. decembra emitovati na evropskim HBO kanalima, a biće dostupna i na striming usluzi HBO GO.

Scenario šestodelne serije potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović.

Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima.

Printscreen Instagram

Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice.

Ovo je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend