Filmovi&Serije Srbija

Pogledajte nastavak druge najuspešnije romantične komedije u istoriji kinemtagorafije

U domaće bioskope stigao je dugo očekivani nastavak druge najuspešnije romantične komedije u istoriji kinematografije„Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“ (engl. „My Big Fat Greek Wedding 2“).

Iako nekima izgleda da je s prolećem godina tek počela, za filmsku industriju protekla tri meseca su i te kako uspešna, jer je prikazano desetine novih, sada već filmskih hitova.

"Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2" (2016)(Fotografija: Film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“, 2016, „SUBSTREAM Magazine“)

Nakon što su proveli većinu vremena fokusirajući se na svoju problematičnu ćerku, Tula Portokalos i Ijan Miler u ovom nastavku suočavaju se sa novim dogodovštinama i izazovima, kao štu su bračni problemi. Takođe, i ovoga puta moraju se nositi sa još jednim grčkim venčanjem, i to još većim! Ovo je film o ljubavi i svadbi Grkinje i Amerikanca, ali i o njenoj ekscentričnoj porodici.

Uloge: Andrea Martin, Džon Korbet, Elena Kampouris, Ijan Gomez, Lejni Kazan, Majkl Konstantajn, Nija Vardalos

Scenarista: Nija Vardalos.

Režiser: Kirk Džons.

Muzika: Kristofer Lenerc.

Izdavačka kuća: „Universal Pictures“.

Žanr: Romantična komedija.

Trajanje filma: sat i 34 minuta.

Film "Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2" (2016)(Fotografija: Film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“, 2016, „SCREENSCOOP“)

Prvi deo ovog kanadskoameričkog filma, koji je prikazan 2002. godine, osvojio je simpatije publike širom sveta i oborio sve rekorde gledanosti.

Ako želite da Dan šale (engl. „April Fools’ Day“) provedete uz sjajnu komediju, karte možete kupiti na biletarnici bioskopa „Cineplexx“.

Pogledajte trejler filma:

Mesečni repertoar „Cineplexx“ bioskopa možete pogledati ovde.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.