„Podlih osam“ od danas u domaćim bioskopima

0

Novi film Kventina Tarantina – „Podlih osam“ (The Hateful Eight), dolazi danas u srpske bioskope. Ovo je osmi film Tarantina. Poslednji njegov film, kao i ovaj, bio je vestern. Glavne uloge u filmu igraju: Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Dženifer Džejson Li, Majkl Medsen, Tim Rot, Volton Gogins, Brus Dern.

Film „Djangova osveta“, Tarantinovo ostvarenje iz 2012. godine, prošao je odlično kod filmskih kritičara. Ne sumnjamo da će i ovaj vestern pokupiti simpatije, kako kritičara, tako i gledalaca.

Radnja ovog filma vrti se oko lovca na ucenjene glave (koga igra Kurt Rasel), koji sa svojim zatvorenikom (Dženifer Džejson Li) i još dvojicom saputnika (Valton Gogins i Semjuel L. Džekson) dolazi u kolibu, a u kolibi se već nalaze neke sumnjive face koje ih dočekuju.

Oglašavanje

O autoru

Nikola Ačanski

Egzistiram i u toj egzistenciji jurcam za, po svemu sudeći, nepostojećom suštinom sebe, drugih i prirode. Jurcam poput blesavog psa koji laje na točkove automobila i koji svoju jurnjavu na kraju obično završi pod nekim točkom. Svakog drugog, trećeg dana pomislim da sam je uhvatio, ali svaki put kada otvorim šaku suštine nema.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend