Filmovi&Serije

Počinje treća sezona TV serije „Total Bellas” na „E!” kanalu

Rvačke WWE® superzvezde Niki Bela, Brij Bela, Džon Sina i Danijel Brajan ponovo će pružiti gledaocima pogled na svoje živote van ringa, uz najnoviju sezonu TV serije „Total Bellas”, koja će premijerno biti emitovana 3. juna 2018. u 21 čas na kanalu „E!”.

Treća sezona prikazaće kako Niki Bela i Džon Sina imaju uspone i padove u vezi, dok planiraju svoje venčanje i suočavaju se sa izazovima oko pripreme „velikog dana”. U međuvremenu, novopečeni roditelji, Brij Bela i Danijel Brajan, balansiraju između svojih poslovnih obaveza i želje da budu kod kuće sa ćerkom. Između priprema za venčanje i majčinstva, bliznakinje Bela nastavljaju da grade svoj brend i da šire svoj posao, uz planiranje dugo očekivanog povrtaka na „WWE” scenu.

Najnovija, treća sezona TV serije „Total Bellas” počinje kada Brij Bela odluči da se pridruži sestri i budućem zetu, Džon Sini, u San Dijegu, ali nailazi na otpor svog muža, Danijela Brajana, koji ne želi da se seli. Dok se venčanje približava i planovi se finalizuju, razmišljanje o budućnosti primorava Niki i Džona da obave iskreni razgovor o važnim životnim odlukama. Za to vreme, posle dve godine iscrpnih evaluacija, Danijel Brajan dobija uzbudljivu vest, koju je dugo čekao – „WWE” mu daje dozvolu da se vrati u ring.

„Total Bellas” su producirali „WWE” i „Bunim/Murray Productions”, uz Žil Golšhejn, Džejem Raselom i Farnazom Farjamom – kao izvršnim producentima za ovu TV producentsku kuću, i Kevinom Danom – kao izvršnim producentom za „WWE”. Takođe, Niki i Brij Bela su se našle i u ulozi producentkinja.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.