Filmovi&Serije Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Počinje snimanje RTL-ove serije „Pogrešan čovjek”

RTL ove jeseni gledaocima  donosi dramsku seriju „Pogrešan čovjek“ čiju radnju potpisuje Jelena Veljača, jedna od najuspešnijih i najhvaljenijih autora domaćih televizijskih projekata.

Snimanje serije počinje ove nedelje, a Veljača i njen produkcijski tim okupili su najbolja glumačka imena iz regije. Glavne uloge igraju proslavljena hrvatska glumica Ivana Roščić, ali i mladi crnogorski glumac Emir Ćatović.

Osim Ivane i Emira te spomenute Dore Dimić Rakar, glumačku postavu serije „Pogrešan čovjek“ čine Igor Kovač, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Roko Sikavica, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić i Ammar Mešić.

Za naš magazin o seriji i svojoj ulozi govori perspektivni Ammar Mešić kojeg ćete u seriji prepoznati kao Brana, kapitena vaterpolo kluba i prijatelja Lazara i Mihajla.  Mladi glumac kojeg nazivaju dvojnikom Vilijama  Levija naših prostora će nesumnjivo pokupiti sve simpatije gledaoca.

O samoj ulozi bih rekao da je vrlo zanimljiva, čak imam i blagi strah od iste. Siguran da će saradnja sa glumcima biti izuzetna. Među njima bih izdvojio i Pavla Mensura koji igra u seriji, inače sina mog profesora Irfana Mensura u čijoj sam klasi završio fakultet. Reč je o ozbiljnom projektu RTL-a. Veoma sam zahvalan Jeleni Veljači na podršci i poverenju. Svakako se nadam da će ova uloga biti odskočna daska za sledeće. ”

https://www.instagram.com/p/BiZ4_PIAfKC/?taken-by=ammar.mesic

Ivana Roščić igra Leu, samohranu majku koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uverenja kada sazna da joj je kći Zoe (igra je Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg svi znaju pod nadimkom Crni (Emir Ćatović), a kojeg nije vidjela već 16 godina, uverena da je on krivac za sve njene nedaće. Kako će taj susret izgledati i kakve će sve okolnosti Lea saznati, ostaje nam da vidimo u seriji. 


Serija se snima u dva studija na površini od 3000 četvornih metara, što je ujedno i najveći studio na kojem je snimana neka RTL-ova serija. Serija koja već obećava mnogo možete gledati i na tv Prva od jeseni.

Više o Ammaru saznajte na ovom linku.

/
Deo teksta preuzet sa www.rtl.hr

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.