„Otrovna ruža”: Džon Travolta i Morgan Friman prvi put zajedno na filmu

0

Džon Travolta i Morgan Friman zaigrali su prvi put zajedno u filmu „Otrovna ruža”, čija će projekcija početi od sutra, 11. jula 2019, u bioskopima širom Srbije.

Film je inspirisan klasičnim noar filmom o bivšoj sportskoj zvezdi koja radi kao privatni detektiv u Holivudu, a u stvari je okoreli kockar i alkoholičar. Karson Filips dobija novi slučaj, koji ga, u potrazi za nestalom ženom, odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu. U toku istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, već i sa svojoj mračnom prošlošću.

Scenario je napisan na osnovu motiva istoimene knjige Ričarda Salvatorea, koji je i jedan od scenarista, zajedno sa Frančeskom Ćinkemanijem i Lukom Đilibertom.

Pored Džona Travolte i Morgana Frimana, odličnu glumačku podelu ovog trilera čine i: Brendan Frejzer, Ela Blu Travolta, Famke Jansen, Ket Grejam, Peter Stormare, Robert Patrik

Pogledajte trejler filma:

(Fotografije: Film „Otrovna ruža”, 2019; © „FAME Solutions”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend