Filmovi&Serije Srbija

„Otrovna ruža”: Džon Travolta i Morgan Friman prvi put zajedno na filmu

Džon Travolta i Morgan Friman zaigrali su prvi put zajedno u filmu „Otrovna ruža”, čija će projekcija početi od sutra, 11. jula 2019, u bioskopima širom Srbije.

Film je inspirisan klasičnim noar filmom o bivšoj sportskoj zvezdi koja radi kao privatni detektiv u Holivudu, a u stvari je okoreli kockar i alkoholičar. Karson Filips dobija novi slučaj, koji ga, u potrazi za nestalom ženom, odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu. U toku istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, već i sa svojoj mračnom prošlošću.

Scenario je napisan na osnovu motiva istoimene knjige Ričarda Salvatorea, koji je i jedan od scenarista, zajedno sa Frančeskom Ćinkemanijem i Lukom Đilibertom.

Pored Džona Travolte i Morgana Frimana, odličnu glumačku podelu ovog trilera čine i: Brendan Frejzer, Ela Blu Travolta, Famke Jansen, Ket Grejam, Peter Stormare, Robert Patrik

Pogledajte trejler filma:

https://www.youtube.com/watch?v=FFEFEsRvcn4

(Fotografije: Film „Otrovna ruža”, 2019; © „FAME Solutions”)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.