Objavljen prvi trejler za novu domaću kriminalističku komediju „Ekipa”

0

Ovogodišnja jesen je već rezervisana za novu domaću kriminalističku komediju „Ekipa”, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima „Partizanu” i „Crvenoj zvezdi”.

(Fotografija: Snimanje filma „Ekipa”, 2018; © „MCF”)

U centru zbivanja nalazi as „Partizana”, fudbaler Stevanović, koga glumi Rade Ćosić – ujedno i scenarista ovog filma. Motiv za nastanak priče Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u FK „Partizan” i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, inače ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

(Fotografija: Snimanje filma „Ekipa”, 2018; © „MCF”)

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna Italijanka, fudbalska zvezda „Partizana” i brat od tetke koji navija za „Crvenu zvezdu” sreću se silom prilika za vreme derbija. Te večri jedna torba puna novca mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji…

„Snimali smo na pravom derbiju! Sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu. Ovo je komedija sa elementima kriminalne priče Holivuda. Najviše nas porede sa američkim filmom ‚Sneč’, rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić.

Film „Ekipa”, čija je premijera planirana za jesen 2019. godine, okupio je poznatu gardu naših glumaca, među kojima su: Andrija Milošević, Anđela Jovanović, Dragan „Gagi” Jovanović, Ivana Dudić, Ljiljana Stjepanović, Ljubomir Bandović, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Srđan Todorović… A specijalni gosti filma su: Dragan Ćirić, Đorđe Pantić, Ivan Tomić i Saša Ilić.

(Fotografija: Snimanje filma „Ekipa”, 2018; © „MCF”)

Pogledajte trejler filma:

(Fotografija: Snimanje filma „Ekipa”, 2018; © „MCF”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend