Filmovi&Serije Srbija

Objavljen prvi trejler dugo očekivanog filma o Džudi Garland

Objavljen je prvi trejler za dugo očekivani film o holivudskoj legendi Džudi Garland, koju će na velikom platnu oživeti Rene Zelveger.

Kasne jeseni 1968. godine Džudi stiže stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju, kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu „The Talk of the Town”. Radnja filma smeštena je 30 godina nakon filma „Čarobnjak iz Oza”, koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Džudi ne može da radi u Americi, a da bi se brinula o svojoj deci mora da otputuje i zaradi novac, što joj najteže pada jer je razdvojena od svojih mališana. Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života, pre nego što se slučajno predozirala 1969, u svojoj 47. godini života.

Rene Zelveger, dobitnica „Oskara” za film „Hladna planina”, već izgleda fenomenalno u ulozi jedne od najvećih zvezda iz sveta zabave „Zlatnog doba Holivuda” Džudi Garland:

„Snimanje ovog filma bilo je zaista magično! Oduvek sam se divila Džudi Garland i bilo mi je zadovoljstvo da učim o ovoj veličanstvenoj ličnosti. Bila je duhovita i zanimljiva. Kada saznate kako je nekim ljudima teško da nastave život i rad u određenim situacijama, osetite poštovanje i saosećanje. Posebno u vremenu kada žene nisu držale sve konce svog života u svojim rukama”.

Rene je u toku snimanja svakog dana provodila po dva sata u pripremama za ulogu, koje su uključivale prostetiku, sočiva, perike, kostime i šminku.

U filmu će, pored Zelvegerove, glume i: Džesi Bakli, Fin Vitrok (u ulozi Džudinog petog i poslednjeg muža) i Majkl Gambon, a u ulozi njene dece gledaćemo Džemu-Leu Devereu i Belu Remzi. Film „Džudi” režirao je Rupert Guld, našoj publici poznat po filmovima „Kralj Čarls III” i „Istinita priča”. Scenario je, na osnovu pozorišnog mjuzikla „End of the Rainbow”, napisao Tom Edž. Prikazivanje filma u bioskopima širom Srbije počeće od 26. septembra 2019. godine.

Pogledajte trejler filma:

(Fotografije: FIlm „Džudi”, 2019; © „FAME Solutions”)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.