Filmovi&Serije Srbija

Novi film Rasela Kroua u bioskopima širom Srbije od 11. avgusta!

„Očevi i kćeri“ je film Italianskog režisera Gabrijele Mućino (Gabriele Muccino) koji je zaslužan i za hit koji je Vilu Smitu doneo drugu nominaciju za Oskara. Napornim radom je od pravljenja kratkometražnih filmova, koji su bili prikazivani isključivo na italijanskoj televiziji, uspeo da postane renomirani i izuzetno uspešan američki reditelj. Rođen u Rimu započeo je svoje studije na prestižnom Sapienza univerzitetu italijanske literature, ali uskoro odustaje od studiranja da bi se u potpunosti posvetio rediteljskoj karijeri. Gabirijele Mućino je pobrojao simpatije sa ostvarenjima poput „Poslednji poljubac“ i „Zapamti me, moja ljubavi“, a sada je napravio još jedan sjajan film ali ovaj put o snazi ljubavi između oca i kćerke.

Radnja filma „Očevi i kćeri“ smeštena je u 80-te godine prošlog veka i u današnje vreme. Filmski zaplet se gradi oko priče o porodici, kao i o ljubavi između roditelja i deteta. „Očevi i kćeri“ govori o gubicima i bolu, o mnogim životnim temama, ali i o tome kako problemi zbližavaju ljude i pomažu im da zajedno prebrode teške trenutke.

Džejk Dejvis (Rasel Krou), je pisac koji je dobio Pulicerovu nagradu. Udovac koji sam podiže svoju petogodišnju kćeku Kejti i istovremeno vodi borbu sa teškim mentalnim stanjem izazvanim gubitkom supruge. Nekoliko godina kasnije, Kejtini demoni iz prošlosti prete da ugroze vezu sa zgodnim i dobronamernim momkom Kameronom (Aron Pol). Ovo je film o nadi, i borbi za bolje. Ovo je film o pobedi ljubavi, očinske, momačke devojačke ….“

Amanda Sejfrid (Kejti) karijeru je započela kao dečji model kad je imala jedanaest godina, a sa petnaest je počela da glumi, prvo u manjim ulogama, a kasnije u ulogama u televizijskim serijama „Kako se svet okreće“ i „Sva moja deca“. Međunarodni uspeh postigla je zahvaljujući ulogama u filmovima „Opasne devojke“ (2004), „Mama Mia“ (2008), „Pisma Juliji“ (2010), „Crvenkapa“ (2011) i „Jadnici“ (2012)

Aron Pol (Kameron) je američki glumac, a poznat je po ulozi Džesija Pinkmana u seriji “ Breaking bad“. Ova uloga donela mu je dva Emija za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji, čime je postao peti glumac koji je ovu nagradu osvojio dva puta. Takođe je jedini trostruki dobitnik Nagrade Saturn za najboljeg sporednog televizijskog glumca, a 2014. bio je nominovan i za nagradu Zlatni globus. Pojavljuje se i u adaptaciji popularne video igre „Need for speed“.

Pored Rasela Kroua, Amande Sejfrid i Arona Pola u filmu igraju Džejn Fonda, Dajen Kruger, Brus Grinvud i Olivija Spenser „Očevi i kćeri“ je italijansko-američka koprodukcija, sa velikim uspehom prikazana u preko 50 zemalja, dok je recimo, u Italiji zabeležio veliki uspeh i preko 3,5 miliona dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=n7qOr2YJtf8

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.