Filmovi&Serije Srbija

Novi Džumandži ponovno ruši rekorde!

Da li čujete zvuk bubnjeva? Proteklog vikenda, najnoviji Džumandži nastavak zavladao je bioskopima širom sveta i, pokazalo se sa razlogom, podigao lestvicu očekivanja na sledeći nivo! Rezultat otvaranja od 60,1 miliona dolara samo u Americi predstavlja rekord za studio Sony Pictures u decembru.

Ove brojke čine i značajan porast u odnosu na prethodni nastavak koji je pre dve godine u prvom vikendu prikazivanja zaradio 52,7 miliona dolara na američkom box office-u i na kraju dogurao do fantastičnih 404 miliona dolara. Na svetskom nivou avanturistički spektakl iz 2017. godine zaradio je blizu milijardu dolara.

 

Internacionalni rezultati za Džumandži: Sledeći nivo jednako su fantastični, s obzirom da je film do sada zaradio 152,5 miliona dolara i da je trenutni ukupni globalni box office dostigao impresivnih 212,6 miliona dolara.

Srbija je takođe deo uspešne Džumandži priče – film je proteklog vikenda u bioskopima pogledalo preko 30 000 gledalaca! S obzirom na porast gledalaca u odnosu na prethodni film, nastavak je uverljivo dospeo na #1 domaćeg box office-a.

Zanimljivo je istaknuti i kako su reakcije publike mahom pozitivne, i da film drži visoku ocenu publike, koja svedoči da su gledaoci sa radošću dočekali i prihvatili  najnoviju Džumandži avanturu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

1 Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  • Nekako mi je jako tesko da se nateram da pogledam film. Iskreno, nakon smrti legendarnog glumca, smatram da nista ne moze biti kao original.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje