Filmovi&Serije Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Nova sezona serije FAMOUSLY SINGLE na kanalu E!

Karina Smirnof (Dancing with the Stars), Čad Džonson (The Bachelorette), Malika Hak (Dash Dolls), Roni Ortiz-Magro (Jersey Shore), Dejvid Mekintoš (British model), Tifani Polard (I Love New York), Kalum Best (Famously Single) i Doroti Vang (#RichKids of Beverly Hills) dolaze na ljubavnu rehabilitaciju.

Na temeljima emotivnog, vrelog i romantičnog vrhunca u prvoj sezoni, zabavni kanal E! snimio je nastavak televizijske hit serije Famously Single. Smestivši osmoro zvezda u potkrovlje u centru Los Anđelesa, tv mreža se ovog puta potrudila da dublje zađe u romantični svet poznatih osoba. Prošle sezone gledaoci su prisustvovali zaljubljivanju Poli D i Obri O’Dej, dok brojni članovi ostatka postave napuštaju kuću zadovoljni i danas su u uspešnim vezama.

Iza kulisa raskoša i glamura, nalaze se istinske priče o izgubljenim ljubavima, javnim razvodima, zatrovanim odnosima i borbi da se pronađe prava ljubav.

Uz pomoć tima stručnjaka, učesnici će se otisnuti na emotivno putovanje na kojem će otkriti do sada nepoznate, nefiltrirane strane sopstvenih ličnosti. Preko vežbi i divljih izazova, seksi zvezde biće pogurane do samih granica. Mogu li to da podnesu?

Ovo su zvezde druge sezone serije Famously Single:

Karina Smirnof

Profesionalna plesačica iz serije Dancing with the Stars potrudiće se da ostavi po strani svoju problematičnu prošlost u vezama nakon što je publika prisustvovala otkriću njene afere u sezoni 18. Sa nekolicinom bivših verenika, spremna je da krene napred.

Čad Džonson

Nakon učestvovanja u The Bachelorette i Bachelor in Paradise ovaj ozloglašeni TV samac nije spreman da digne ruke od ljubavi. Ovog puta se vratio sa čvrstom rešenošću da tu i ostane.

Malika Hak

Iako je voljena Dash Doll zvezda iskusila pravi brodolom u prošlosti kada je ljubav u pitanju, spremna je da otvorenog srca krene prema izazovima budućnosti.

Roni Ortiz-Magro

Teretana. Preplanulost. Zabavljanje? Veteran serije Jersey Shore vratio se na scenu u nadi da će pronaći ljubav i izbeći zamke na koje će usput nailaziti.

Dejvid Mekintoš

Bivši britanski vojnik i bezbednosni operativac postao je glumac i fitnes model, ne ostavljajući ništa mašti. Neprekidno obnaženog torzoa, u potrazi je za romansom dok na sebi ima što je moguće manje odeće.

Tifani Polard

Neprekidno cirkulišući između rijalitija u potrazi za ljubavlju, ona se ponadala da je ovo njeno konačno odredište. Nakon učešća u Flavor of Love, I Love New York i Celebrity Big Brother ona je još uvek ponosni vlasnik samoproklamovanog nadimka GKUN (Glavna Nadležna Ku..a).

Kalum Best

Vrativši se u drugi krug serije Famously Single, ovaj britanski model i momak sa žurki ne uspeva da se dokopa divljih devojaka. Da li će mu ovoga puta to poći za rukama?

Doroti Vang

Zvezda serije #RichKids of Beverly Hills upotrebiće svoje svevideće oko za modu i ukus za najfinije stvari da bi stvorila sopstveno carstvo od “dostupnih” luksuznih marki, ali hoće li joj to pomoći da pronađe ljubav?

Tim stručnjaka serije Famously Single uključuje:

Dr. Darsi Sterling

Domaćin serije i stručnjak za ljubavne probleme, Dr. Darsi Sterling je pametna i sexy sa otvorenim pristupom problemima. Licencirani klinički socijalni radnik ostavila je posao u Njujorku i sada je voljna da premosti sve prepreke kako bi ovu grupu Slavnih Samaca pretvorila u Slavno Zaljubljene.

Robert Mek

Autor priznat od strane kritike i instruktor za odnose s velikim brojem klijenata koji uključuju slavne ličnosti, sportiste, muzičare, umetnike, supermodele, političare i obične ljude poput nas.

Za produkciju serije Famously Single zadužen je Irwin Entertainment – Džon Irvin, Demijan Salivan i Brent Benedeti kao izvršni producent i Kejsi Spira kao pomoćnik izvšnog producenta.

Famously Single premijerno na kanalu E! od 21.07., svakog petka u 21:00.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.