Filmovi&Serije Srbija

Nova kriminalisticka serija UBISTVA premijerno na DIVA kanalu od 14. jula

Ambiciozna, zgodna i pametna detektivka Kate Jameson je najnovija DIVA istražiteljka u seriji Ubistva, premijerno 14. jula u 21:00. Najnovija kriminalistička serija smeštena je u užurbani Vankuver i prati Kate koja pokušava da uskladi privatne i poslovne odnose i komplikovane slučajeve, gde će biti na testu sistem vrednosti i lojalnost.

The Murders, Block 1, ep. 102, Day 9, October 19, 2018, Maple Ridge, BC

Detektivka Kate Jameson (Jessica Lucas) oseća teret postignuća svojih roditelja, jer je ćerka članice Gradskog veća Rite Gallo (Venus Terzo) i pokojnog Anthony Jameson-a, odlikovanog policajca Vankuvera koji je poginuo na dužnosti. Kao nova inspektorka u Odeljenju za ubistva, ona je prvo radila kao policajac u patroli i postigla je najveći rezultat decenije na nacionalnom ispitu. Uvek bliska sa ocem, postaje očajna njegovom pogibijom na poslu, gubeći time jedinu osobu koju je beskrajno poštovala. Kada Kate načini kritičnu grešku na poslu, sa fatalnim posledicama, nju počinje da pokreće ne samo poređenje sa ocem, već i želja da se iskupi za svoju skupu grešku.

The Murders, Block 2, ep. 104, Day 2, October 30, 2018, Maple Ridge, BC

U seriji Ubistva takođe glume: Dylan Bruce (Orphan Black) kao detektiv Nolan Wells, kome je Kate partner u Odeljenju za ubistva. Nolan je iskusan detektiv sa pomalo grubim dobrim izgledom i smislom za humor kojim prikriva svoju traumu teškog razvoda braka. Kada je ubijen Kate-in partner, Nolan mora da postane njen novi partner, i on početno nije uopšte oduševljen zbog toga. Pošto je napredovao svojim radom, on veruje da je Kate unapređena u Odeljenje usled nepotizma i uprkos dokazima koji pokazuju suprotno. Često radi da bi joj prkosio, ali postoji i nepogrešiva skrivena hemija među njima koja komplikuje njihov odnos.

Ovaj tim istražuje nasilnu pljačku banke, slučaj star 15 godina, i misteriozno ubistvo koje uključuje ubicu posebno zainteresovanog za detektivku Jameson.

Ne propustite seriju Ubistva, premijerno 14. jula u 21:00, svake nedelje, samo na kanalu DIVA.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje