Nova dramska serija „Islednik” stiže krajem 2019. godine na TV kanal „Diva”

0

„NBCUniversal International Networks” („NBCUIN”) najavljuje novu televizijsku seriju „Islednik”, koja će biti emitovana širom sveta, u osam jednočasovnih epizoda. Premijera je zakazana za kraj 2019. godine na TV kanalu „Diva” na Balkanu, kao i u: Africi, Australiji, Brazilu, Fancuskoj, Južnoj Americi, Nemačkoj, Poljskoj, Španiji i Velikoj Britaniji.

Ova originalna „CBC” drama, koju je napisala Morvin Brebner i režirala Adrijen Mičel, a u produkciji „Back Alley Films-a”, „Cineflix Studios-a” i „Muse Entertainment-a”, inspirisana je bestseler knjigama Metju Hola.

TV serija „Islednik” je priča o junakinji, čiji lik tumači glumica Serinda Svan, novoj islednici koja istražuje sumnjive smrti u Torontu. Dženi je hrabra i odlučna, ali, istovremeno, i ranjiva u intenzivnoj želji za istinom. Ona je nekadašnja doktorka hitne pomoći, odnedavno udovica i samohrana majka sa sinom tinejdžerom Rosom, kojoj je smrt muža pokrenula konekciju sa smrću, a što je povezano sa njenom tajnom iz prošlosti – koja sada izlazi na površinu.

Uz priče zasnovane na slučajevima iz realnog života, Dženi je, zapravo, islednik našeg vremena, zastupnik mrtvih, čak i kada je to nepovoljno po žive, i zaštitnik bespomoćnih i onih koji su u opasnosti.

„Glumica Serinda Svan unosi intenzitet i humanost u svoju ulogu koja se duboko povezuje sa publikom širom sveta”, rekao je Piter Emerson, predsednik „Cineflix Studios-a”.

Ostale uloge tumače: Rodžer Kros kao policijski detektiv Donovan „Mak” Makavoj, Dženin partner, Erik Bruno kao Lijam, Dženin novi komšija, Eren Kasam kao Ros, Dženin 17-godišnji sin, Tamara Podemski kao Alison Trent, Dženina ekscentrična koleginica, Ali Čung kao Tejlor Kim, inteligentna detektivka – pripravnica, Lovel Adams-Grej kao dr Dvejn Alen, mladi entuzijastični patolog, Sad Sidiki kao dr Nil Šarma, Dženin pronicljivi psihijatar, Grejem Jokić kao Mateo

„‚Islednik’ je mešavina kompleksnog kriminalističkog sadržaja sa jakim likovima i uzbudljivim pričama, koje su idealne za naše međunarodne brendove TV kanala. Oduševljeni smo što ovu jedinstvenu seriju donosimo na naše TV kanale u skoro svim kontinentima, izjavio je Stiv Patsček, izvršni potpredsednik za Global Programming „NBCUniversal International Networks-a”.

Za distribuciju TV serije „Islednik” širom sveta, koju trenutno snimaju u Torontu u Kanadi, zadužena je kompanija „Cineflix Rights”.

(Fotografija: Logo TV kanala „Diva”; © Diva TV)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend