Filmovi&Serije Srbija

Nikada dosta avanture

Svi smo, kada smo bili mali, pravili manje ili veće nestašluke, međutim, i sada je sigurno u nama ostalo još po nešto od tog avanturustičkog duha. Izazovi, nepoznato i želja za radoznalošću kriju se u svakom čoveku, pa tako i u likovima koje vam preporučujemo da upoznate u narednim danima.

U sredu, 18. novembra u 23:05h na kanalu Film Box Extra pogledajte film „Braća Grim“ u kom glavne uloge tumače Met Dejmon, Hit Ledžer i Monika Beluči. Kolekcionari umetničkih dela i prevaranti, Džejk i Vil Grim, putuju od sela do sela i predstavljaju se kao zaštitnici seljana od magičnih bića, a neretko izvode i egzorcizam. Ali njihov pravi test uslediće nakon susreta sa pravom magijom i pravim magičnim stvorovima u začaranoj šumi, gde će im biti potrebna prava hrabrost.

Zatim, na kanalu Film Box Premium će se petak 20.11. u 13:10h emitovati film „Tom Sojer i njegovi prijatelji“. Avantura se odvija dok Tom Sojer i Hak Fin – Tomov prijatelj sa ulice – svedoče ubistvu na groblju. Tom i Huck beže na ostrvo Džekson i sklapaju pakt da nikada nikome ne kažu ništa o ovom incidentu. Međutim, kada dobrodušna Muf Poter, koja je okrivljena za ubistvo, bude osuđena na smrt vešanjem, Tom prekrši obećanje i vrati se da oslobodi Muf Poter. Jun Jun Joe, stvarni ubica, na brzinu izlazi iz sudnice tokom suđenja. Kasnije, Tom i Hak pronalaze blago i moraju se ponovo suočiti sa ubicom.

U subotu, 21.11. možete započeti filmom „Ostrvo šapata“ u 9:30h na kanalu Film Box Stars. Sam Dalton ima 14 godina i rešava da spasi svoj dom – uništen i pokriven prašinom ranč – Rimska Princeza. Sam piše pismo dalekom rođaku svoje tetke Kristine s nadom da pomogne sprečiti oduzimanje ranča. Pojavljuje se mladić  J. T. Swinton. Tinejdžeri ne vide drugi izlaz, nego da potraže blago na Ostrvu Šapata. Da li stvarno postoji blago s vremena građanskog rata? Odgovor se krije u klopkama želja tetke Kristine. Boreći se s vremenom, tražeći blago tinejdžeri moraju da zavire u prošlost tetke Kristine, da otkriju mrežu ljubavnih sastanka, spletaka i prevara. To što odkriju, zauvek će promeniti njihov život. Glavne uloge tumače Džozef Paur, Ketlin Vajs, Rajan Vud, Loren Maknajt, Ostin Arčer.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.