Filmovi&Serije Srbija

Najnovija 6. sezona serije o plasticnim hirurzima, BOTCHED, od 15. novembra na kanalu E!

 Hit rijaliti serija Botched vraća se u šestoj sezoni na kanal E!, 15. novembra u 21:00. Dr Terry Dubrow i dr Paul Nassif još jednom će gledaocima predstaviti svoju besprekornu ekspertizu i dovitljive šale u operacionoj sali, dok menjaju i popravljaju u najizazovnijim slučajevima rekonstrukcije u plastičnoj hirurgiji. U ovoj sezoni, doktori prihvataju još jezivih katastrofa koje je proizvela plastična hirurgija i transformišu živote svojih očajnih pacijenata. Između ostalih, tu je žena kojoj iz obraza rastu stidne dlake zbog neuspelog presađivanja kože, zatim pacijent s beskrajno nestabilnim implantom u zadnjici, kao i žena kojoj su spakovana četiri implanta za grudi. Doktori se sreću s još neverovatnih prizora, poput pacijentkinje s ogromnim (bologna) areolama, pa sa slučajem “vrat pelikana” i s “Pinokijevim nosom”, a tu su i nekonvencionalni zahtevi pacijenata, kao što je bio zahtev jedne Britanke koja je poželela izgleda kao pevač Jimin iz popularnog  K-Pop benda BTS, ili želja transrodne žene da se pretvori u real-life Bratz lutku… I naravno, to nije sve.

Pogledajte najšokantnije trenutke iz ovog šou programa, neverovatne transformacije i ekstremne pacijente cele serije u epizodi Most Outrageous Patients Special (Specijal sa najneverovatnijim pacijentima) koja će biti prikazana 8. novembra u 21:00.

U premijernoj šestoj sezoni serije Botched, dr Dubrow i dr Nassif sreću se s rijaliti divom i bivšom pacijentkinjom, Tiffany “New York” Pollard.  Tiffany se vraća doktorima u potrazi za odgovorima nakon što je iskusila simptome BII (Breast Implant Illness – Bolest silikonskih grudi), lošeg zdravstvenog stanja koje su prouzrokovali implanti.

Pacijentkinja Gia Gotham stigla je na pregled, a dr Dubrow je utvrdio da takvo povećanje grudi “nikada ranije nije video”. Ova cos-play opasnica je, zbog svog noćnog života, radila neke modifikacije tela među kojima su i rascepljen, zmijoliki jezik i opasno velike grudi. Da bi povratila samopouzdanje, Gia je svojevremeno ugradila ogromne implante koji su joj iskrivili kičmu, a te grudi u njenom umu još uvek nisu dovoljno velike! Tu je i svojevremeno odbijeni pacijent  Jonathan Fung koji se vratio doktorima, očajnički tražeći pomoć nakon što je nastavio s injekcijama lip fillera iako je to bilo u direktnoj suprotnosti sa njihovim savetima. 

Botched je producirala Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzero Clapp, Matt Westmore i Sarah Kane, baš kao i dr Terry Dubrow i dr Paul Nassif.  Louis Boyd je koproducent.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje