Filmovi&Serije Srbija

Najbolja telenovela godine „Voleti do smrti” premijerno na kablovskom TV kanalu „Nova S”

Nakon nekoliko godina pauze, na domaću televiziju se ponovo vraćaju latinoameričke telenovele. Naime, od danas će početi premijerno prikazivanje epizoda nove TV serije renomirane meksičke kompanije mas-medija „Televisa”. Telenovela „Voleti do smrti”, koja je osvojila srca gledalaca širom sveta, biće emitovana na kablovskom televizijskom kanalu „Nova S” (nekadašnji „TOP kanal”).

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Anđelik Bojer i MIčel Braun kao Lusija Borhes i Makario „El Čino” Valdez, 2018; © „Pipl en espanjol” magazin)

Ova intrigantna priča, koja iz epizode u epizodu vodi od ljubavi i strasti, preko mržnje, osvete i ljubomore, do konačne smrti, a posle smrti i do novog života, prati smrt trojice potpunih stranaca čije duše dobijaju priliku za drugi život. Biznismen, plaćeni ubica i antropolog gube živote u istom trenutku, nakon čega njihove duše menjaju tela i dobijaju novi zadatak – da prihvate činjenicu da su i dalje živi, ali i da su osuđeni na tuđe živote. Sve dodatno komplikuje činjenica da je biznismenova mlada žena zapravo u vezi sa njegovim bliskim saradnikom.

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Aleksis Ajala, MIčel Braun i Arturo Barba kao Leon Karvahal, Makario „El Čino” Valdez i Beltran Kamačo, 2018; © „Televisa”, „Junivižn”)

U glavnim ulogama su Anđelik Bojer, jedna od najtraženijih meksičkih zvezda mlađe generacije, Mičel Braun, Arturo Barba i Alehandro Nones. Ova TV serija je na španskom jeziku, a napisao je poznati venecuelanski autor telenovela Leonardo Padron. Rađena je u produkciji „W Studios” i „Lemon Studios” za kompaniju mas-medija „Televisa” i TV mrežu „Junivižn”.

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Anđelik Bojer i MIčel Braun kao Lusija Borhes i Makario „El Čino” Valdez, 2018; © „Televisa”, „Junivižn”)

Telenovela „Voleti do smrti”,  čiju svaku novu epizodu možete da gledate radnim danima od 14 časova, dok je emitovanje u repriznom terminu od 5 časova i 30 minuta, na ovogodišnjoj dodeli Nagrada „TV i novelas” osvojila je čak 14 priznanja, među kojima je i Nagrada „TV i novelas” za najbolju telenovelu godine.

Pogledajte trejler telenovele:

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti”, 2019; © „Televisa”, „Junivižn”, „Nova S”)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.