Najbolja telenovela godine „Voleti do smrti” premijerno na kablovskom TV kanalu „Nova S”

0

Nakon nekoliko godina pauze, na domaću televiziju se ponovo vraćaju latinoameričke telenovele. Naime, od danas će početi premijerno prikazivanje epizoda nove TV serije renomirane meksičke kompanije mas-medija „Televisa”. Telenovela „Voleti do smrti”, koja je osvojila srca gledalaca širom sveta, biće emitovana na kablovskom televizijskom kanalu „Nova S” (nekadašnji „TOP kanal”).

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Anđelik Bojer i MIčel Braun kao Lusija Borhes i Makario „El Čino” Valdez, 2018; © „Pipl en espanjol” magazin)

Ova intrigantna priča, koja iz epizode u epizodu vodi od ljubavi i strasti, preko mržnje, osvete i ljubomore, do konačne smrti, a posle smrti i do novog života, prati smrt trojice potpunih stranaca čije duše dobijaju priliku za drugi život. Biznismen, plaćeni ubica i antropolog gube živote u istom trenutku, nakon čega njihove duše menjaju tela i dobijaju novi zadatak – da prihvate činjenicu da su i dalje živi, ali i da su osuđeni na tuđe živote. Sve dodatno komplikuje činjenica da je biznismenova mlada žena zapravo u vezi sa njegovim bliskim saradnikom.

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Aleksis Ajala, MIčel Braun i Arturo Barba kao Leon Karvahal, Makario „El Čino” Valdez i Beltran Kamačo, 2018; © „Televisa”, „Junivižn”)

U glavnim ulogama su Anđelik Bojer, jedna od najtraženijih meksičkih zvezda mlađe generacije, Mičel Braun, Arturo Barba i Alehandro Nones. Ova TV serija je na španskom jeziku, a napisao je poznati venecuelanski autor telenovela Leonardo Padron. Rađena je u produkciji „W Studios” i „Lemon Studios” za kompaniju mas-medija „Televisa” i TV mrežu „Junivižn”.

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti” – Anđelik Bojer i MIčel Braun kao Lusija Borhes i Makario „El Čino” Valdez, 2018; © „Televisa”, „Junivižn”)

Telenovela „Voleti do smrti”,  čiju svaku novu epizodu možete da gledate radnim danima od 14 časova, dok je emitovanje u repriznom terminu od 5 časova i 30 minuta, na ovogodišnjoj dodeli Nagrada „TV i novelas” osvojila je čak 14 priznanja, među kojima je i Nagrada „TV i novelas” za najbolju telenovelu godine.

Pogledajte trejler telenovele:

(Fotografija: Telenovela „Voleti do smrti”, 2019; © „Televisa”, „Junivižn”, „Nova S”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine | Moje tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Kreativnost je osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, a bez nje je život besmislen! | Redovni sam član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend