Filmovi&Serije Srbija

Na TV kanal „Diva” stiže nam nova belgijska krimi serija – „Profesor T”

Ove jeseni, svi zaljubljenici u kriminalističke serije upoznaće se sa novim istražiteljem ubistava – Profesorom T. Novu belgijsku seriju moći ćete da pratite utorkom od 21 čas, uz dve epizode zaredom, čija je premijera zakazana za 11. septembar na TV kanalu „Diva”.

U toku godina Jasper Teerlinck, to jest Profesor T stvorio je poseban način života. Profesionalno je veoma uspešan – on je brilijantan kriminolog, napisao je zapanjujuće radove na tu temu i obožavan je kao predavač i mentor. Na ličnom planu, međutim, stvari ne idu tako dobro. Zbog naprednog oblika fobije od bacila, on živi povučeno, što ima za rezultat nedostatak osnovnih društvenih veština. Činjenica da je njegov otac izvršio samoubistvo kada je Jasper imao šest godina, kompleksan odnos sa majkom i veoma destruktivna ljubavna veza u njegovim ranim dvadesetim – nisu tome doprineli. Naprotiv!

Postepeno, dok ovaj policijski psiholog i univerzitetski profesor, arogantan, sklon uvredama, hiperaktivan i pomalo neuravnotežen, ali veoma uvažen kriminolog, koji rešava komplikovane slučajeve, gospodin T. počinje da radi sa policijom, svi ovi detalji će biti otkriveni. U ranim fazama saradnje sve deluje obećavajuće. Svaki put Profesor T. rešava zločin svojom genijalnom pronicljivošću, naučnim znanjem i logičkim veštinama, a ponekad se nekome i zameri i uvredi ljude oko sebe.

Takođe, i drugi likovi u seriji imaju svoje lične probleme. Glavni inspektor Paul Rabet nije srećan sa činjenicom da im u policijskom radu pomaže univerzitetski profesor. Sa druge strane, policajka Christina Flamant uživa što je Profesor T. ponovo u njenom životu, iako se veći deo vremena ne podnose. A tu su i dva pripravnika – inspektori Annelies Donckers i Daan De Winter.

(Fotografije: TV serija „Profesor T”, 2017; ©NBCUniversal International Networks)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.