Filmovi&Serije Srbija

Letnja akcija „Svaki dan je filmski dan!” u bioskopu „Cine Grand”

U bioskopu „Cine Grand” je počela letnja akcija „Svaki dan je filmski dan!”, koja će trajati od 1. jula do 31. avgusta 2018. godine.

Iako su ovi dugi, dosadni, letnji kišni dani još uvek tu, ipak, nije loša ideja relaksirati um u bioskopskim salama, gledajući najnovija ostvarenja domaće i svetske kinematografije. Još ako u tom bioskopu trenutno imate popust za svaki film, ima li lepšeg izbora? Upravo jedan takav izbor je bioskop „Cine Grand”!

Umesto ulaznice po ceni od 390 dinara (za 2D film), možete da kupite ulaznice po ceni od 320 dinara, odnosno umesto ulaznice po ceni od 510 dinara (za 3D film), kupite ulaznice po ceni od 440 dinara.

Iskoristite priliku da uživate u sjajnim filmovima koji su na repertoaru – i to po sniženim cenama, svakog radnog dana do 19 časova. Dobrodošli!

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.