Filmovi&Serije

Lavirint je bio samo početak – sledi beg kroz zgarište

Beograd, 03.09.2015 – Drugi nastavak naučno-fantastičnog hita pod nazivom „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ biće prikazan u četvrtak, 10. septembra od 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Teens night događaja.

U post-apokaliptičnoj budućnosti, družina momaka predvođena mladim Tomasom, nakon bega sa Ledine okružene misterioznim Lavirintom, započinje novu avanturu! Film „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol u SF trileru prikazuje glavnog junaka Tomasa i Ledinaše kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD”. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove. U filmu pored Dilana O’Brajena glume i Natali Emanuel, Kaja Skodelario, Tomas Brodie-Sangster, Ejdan Gilen, Đankarlo Espozito, Ki Hong Li, Patricija Klarkson, Lili Tejlor, Beri Peper i Roza Selezar.

Fanta je pripremila osveženje za sve posetioce, kao i zabavnu igru pre same projekcije filma. Ljubitelje „Ledinaša“ će uz kupljenu ulaznicu dobiti i primerak Hej! magazina, dok one najsrećnije očekuju pokloni iznenađenja koje su pripremili kompanija Nike i izdavačka kuća Urban Reads.

Karte za Teens night i projekciju filma „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs

Film se nalazi u distribuciji MCF MegaCom Filma.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.