Lady Gaga o filmu “Zvezda je rođena“: To nije priča o meni!

0

Lady Gaga negirala je da je uloga pevačice koju tumači u filmu Zvezda je rođena prikaz njenog uspona do slave.

U svojoj prvoj filmskoj ulozi, muzičarka rođena u Njujorku tumači ulogu pevačice Allie koja se mukotrpno probija, ali ima sreću da upozna i proživi intenzivnu romansu s zvezdom kantri muzike Jacksonom Maineom Majneom kojeg u filmu igra Bradley Cooper.

View this post on Instagram

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

“Kada sam odlučila da postanem muzičarka, pevačica, kantautorka u dobi od 19 godina, dala sam sve od sebe. Verovala sam u sebe”, rekla je Gaga na crvenom tepihu u Londonu.

Ona naglašava da lik koji tumači nije takav.

“Ali je potpuno odustala od sebe. Žena tridesetih godina, umorna je od muzičke industrije, sita je komentara da nije dovoljno lepa, da nikad neće uspeti. Tek će je Džeksonova ljubav vratiti u život”, otkrila je Lady Gaga.

Iako film Zvezda je rođena tek stiže u bioskope, kritičari nagađaju da se Gagi smeše Zlatni globus i Oskar, ali i Grammy za muziku u filmu.

Tridesetdvogodišnja pevačica proslavila se pre deset godina pop dens hitovima, ekscentričnom odećom i sjajnim scenskim nastupima, a osvojila je šest Grammy nagrada.

Iako film Zvezda je rođena tek stiže u bioskope, kritičari nagađaju da se Gagi smeše Zlatni globus Oskar, ali i Grammy za muziku u filmu.

Film Zvezda je rođena u domaće bioskope stiže 3. oktobra, a pre nekoliko dana je objavljen duet koji je Gaga uradila sa glumcem Brelijem. Pesma se zove “Shallowa“, na linku na kraju teksta poslušajte zašto baš za nju kažu da će pokupiti mnoge nagrade.

Tračara.com

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend