Filmovi&Serije Srbija

„Krid 2”: „Men’s Night” u bioskopu „Cine Grand Capitol Park Rakovica”

U bioskopu „Cine Grand Capitol Park Rakovica” 29. novembra 2018. u 20 časova biće održan „Men’s Night”, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a na koje su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će moći da pogledaju film „Krid 2”. Početak projekcije je u 20 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti energetsko piće.

Adonis Creed će morati da uskladi život između ličnih obaveza i pripreme za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice ono je što ga više motiviše za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. „Krid 2” će nam pokazati šta nas to čini prvacima, ali i da zapamtimo jednu stvar – bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti!

Majkl B. Džordan i Silvester Stalone repriziraće svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. „Krid 2” je, zapravo, nastavak „Roki” sage, odnosno nastavak filma „Krid: Rađanje legende” iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona američkih dolara na blagajnama širom sveta.

Film „Krid 2” će, nakon tematske večeri, biti na redovnom repertoaru bioskopa „Cine Grand”. Karte možete da kupite na blagajni ovog bioskopa.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.