Filmovi&Serije Srbija

Krajem godine u bioskope nam stiže nova epska avantura „Alita: Borbeni anđeo”

Američki filmski studio „20th Century Fox” je predstavio novi trejler za film koji je najavljen kao jedan od najboljih naučnofantastičnih filmova, a koji će premijeru imati krajem ove godine.

Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona i Roberta Rodrigeza, stiže epska avantura „Alita: Borbeni anđeo”, adaptacija japanskog manga „Gunnm”, koji potpisuje Jukito Kiširo.

Kada se Alita probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo, saosećajni doktor, koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću. Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, a njen novi, urbani drug Hugo hoće da joj vrati sećanja. Ali kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, Alita bi bila ključ u spasavanju svojih prijatelja, porodice i sveta u kojem je odrasla.

Borbeni anđeo krupnih očiju je Rosa Salazar, a ostale uloge u filmu tumače: Kristof Valc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali, Mišel Rodrigez

„Za Alitu ovo putovanje predstavlja sazrevanje, otkrivanje istine o sebi, upoznavanje sa moćima koje poseduje i prerastanje u osobu koja je veoma skromna, a koja može da promeni svet. Ova sjajna priča je puna uzbuđenja, humora, ljubavi i divnih međuljudskih odnosa”, rekoa je reditelj Robert Rodrigez.

Film „Alita: Borbeni anđeo” stiže u domaće bioskope od 20. decembra 2018, a do tada zavirite u prve kadrove koje nam donosi novi trejler:

(Fotografije: Film „Alita: Borbeni anđeo”, 2018; ©20th Century Fox)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.