Filmovi&Serije

Ko je ubica: Supruga, sobarica ili sveštenik?

  • March 4, 2020
  • 2 min read
  • 27 Views
Ko je ubica: Supruga, sobarica ili sveštenik?

Velika Britanija je specifična po mnogo čemu, ali samo britanske detektivske serije su mogle da prikuju gledaoce ispred malih ekrana iz epizode u epizodu. Misteriozna ubistva, neočekivani zapleti i neobični likovi smešteni u često tmurnu i kišovitu okolinu pretvorili bi gledaoca u detektiva koji pokušava da shvati ko je ubica zajedno s bezvremenim detektivima kao što su Herkul Poaro, inspektor Mors, Džek Frost i brojni drugi.

Sve sezone britanskih detektivskih serija obavijenih velom tajne dostupni su na Pickbox NOW! 

AppleMark

Poaro (Agatha Christie’s Poirot)

Pokušajte da rešite neke od najneverovatnijih zločina sa najpopularnijim detektivom svih vremena – Poarom, kog glumi fenomenalni glumac David Suše! Svih 13 sezona bezvremene detektivske serije Poaro (Agatha Christie’s Poirot) dostupno je na Pickbox NOW. 

Inspekor Mors (Inspector Morse)

Na top listi 100 najboljih britanskih serija svih vremena, Inspektor Mors se nalazi na 42. mestu. U glavnoj ulozi je Džon Tou kao inspektor Mors, a glumac je rekao da uživa u tome što je njegov lik potpuno drugačiji od Poaroa. Naime, iako je genijalan, Mors nije uvek u pravu – često ume da uhapsi pogrešnog čoveka ili da nešto pogrešno zaključi. Svih 12 sezona detektivske serije dostupno je na Pickbox NOW.

Ubistva u Midsomeru (Midsomer Murders)

Hit serija prema nagrađivanim detektivskim romanima Kerolajn Grejam ima obožavaoce širom sveta i još privlači novu publiku, dobru kritiku i glumačke talente. Naizgled idiličan život engleskog sela u okrugu Midsomer krije mnoge tajne, ucene, intrige, prevare, preljube, pa i ubistva, a na glavnom inspektoru Barnabiju je da ih sve razotkrije.

Frostov pristup  (A Touch of Frost)

Jedna od dugovečnijih i genijalnijih serija na televiziji, Frostov pristup, zasniva se na romanima pisca R. D. Vingfilda. U glavnoj ulozi je Dejvid Džejson kao Džek Frost, iskusni i predani inspektor koji često ima problema sa svojim nadređenima. Svih 15 sezona detektivske serije dostupno je na Pickbox NOW.

 

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.