Filmovi&Serije Zanimljivosti

Kada dnevna soba postane bioskop

  • December 6, 2021
  • 2 min read
  • 41 Views
Kada dnevna soba postane bioskop

Nova nedelja sa sobom donosi nove obaveze, ali nikako ne treba da zaboravimo i na vreme za opuštanje. Predstoje nam sve hladnije temperature i snežni dani, tako da je boravak u kući sa porodicom ili prijateljima neminovan. Kako bismo upotpunili vaša okupljanja i druženja, i ovog puta vam predlažemo neke od filmova sa fenomenalnih FilmBox kanala, a na vama je samo da se prepustite kvalitetnom sadržaju.

Ukoliko volite akciju ili triler, film „Srednja karta“ će vam se sigurno dopasti zato što se u njemu prepliću oba žanra. Govori o kockaru, koji je uvučen u život ispunjen novcem i šansom da brzo zaradi, ali ubrzo shvata da je njegov uspeh nameštaljka koja bi mogla da ga košta života. Film će se emitovati u četvrtak na kanalu FilmBox Premium sa početkom u 22:30h, a glavne uloge tumače George Eads, AnnaLynne McCord i Steven Seagal.

Srednja karta

U petak na FilmBox Extra kanalu od 17:35h možete pogledati film „Božićna pisma“, koji će početi da budi prazničnu euforiju u vašem domu. U ovoj romantičnoj, božićnoj komediji tajanstvena žena, koja radi u pošti i odgovara na pisma Deda Mrazu, zavodi poštara kome je slomljeno srce, a glavne uloge ovog filma igraju Ashley Scott, A.J. Buckley i Rolonda Watts.

Božićna pisma

Predlažemo vam da u subotu pogledate glumu koju izvode Jane Fonda, Lindsay Lohan i Felicity Huffman, koja će se emitovati na FilmBox Stars kanalu sa početkom u 21h, a sve to u okviru filma „Džordžijino pravilo“. Rejčel odlazi kod bake Džordžije preko leta, ostavljajući kod kuće veoma očigledne probleme. Njena majka alkoholičarka ne ostaje ni da prenoći, već odmah juri natrag u Kaliforniju da bude sa svojim mužem. Kao prelepa devojka u dosadnoj zemlji Mormona, Rejčel će uzdrmati čitav grad. Kada svoje najdublje tajne otkrije svojoj novoj prijateljici, njena majka dolazi da sazna da li je sve izgovoreno istina. Usred krize, ove tri žene zbližiće se i upoznati više nego ikada ranije.

Izvor i odgovornost objave: represent.rs

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.