Filmovi&Serije

Izašao prvi trejler za film „Smrt na Nilu”

  • August 20, 2020
  • 2 min read
  • 39 Views
Izašao prvi trejler za film „Smrt na Nilu”

Kenet Brana je ponovo u ulozi čuvenog lika, izmišljenog detektiva Herkula Poaroa.

(Fotografija: Glumci filma „Smrt na Nilu”, 2020; © www.agathachristie.com)

Nakon velikog interesovanja i fantastičnog uspeha filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu” (2017), domaća publika imaće priliku da, po konačnom otvaranju bioskopa, ponovo uživa u još jednoj adaptaciji dela velike britanske spisateljice Agate Kristi „Smrt na Nilu”.

Posle pomenutog filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu”, iriski glumac Kenet Brana uhvatio se ukoštac sa još jednom legendarnom Agatinom pričom, potpisujući režiju i udobno se ponovo smeštajući u ulogu glavnog lika, detektiva Herkula Poaroa, a „20th Century Studios” je upravo sada objavio prvi trejler za film.

(Fotografija: Kenet Brana kao Herkul Poaro u filmu „Smrt na Nilu”, 2020; © www.agathachristie.com)

„Smrt na Nilu” je misteriozan triler o emocionalnom krahu i smrtnim posledicama izazvanim opsesivnom ljubavlju. Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu, za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para, tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

Ova raskošna priča o ljubavi, izdaji i ubistvu, jedna je od najčuvenijih i najomiljenijih knjiga Agate Kristi, koja je za sam nastanak romana „Smrt na Nilu” inspiraciju pronašla u svojim putovanjima po Egiptu.

Osim Keneta Brane, u filmu „Smrt na Nilu” igraju i: Anet Bening, Gal Gadot, Rasel Brend, Tom Bejtman (koji ponavlja tumačenje lika Buka iz „Ubistvo u Orijent Ekspresu”)… Scenario je ponovo napisao Majkl Grin.

Podeli ovaj tekst:
About Author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.