Izašao prvi trejler za film „Smrt na Nilu”

0

Kenet Brana je ponovo u ulozi čuvenog lika, izmišljenog detektiva Herkula Poaroa.

(Fotografija: Glumci filma „Smrt na Nilu”, 2020; © www.agathachristie.com)

Nakon velikog interesovanja i fantastičnog uspeha filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu” (2017), domaća publika imaće priliku da, po konačnom otvaranju bioskopa, ponovo uživa u još jednoj adaptaciji dela velike britanske spisateljice Agate Kristi „Smrt na Nilu”.

Posle pomenutog filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu”, iriski glumac Kenet Brana uhvatio se ukoštac sa još jednom legendarnom Agatinom pričom, potpisujući režiju i udobno se ponovo smeštajući u ulogu glavnog lika, detektiva Herkula Poaroa, a „20th Century Studios” je upravo sada objavio prvi trejler za film.

(Fotografija: Kenet Brana kao Herkul Poaro u filmu „Smrt na Nilu”, 2020; © www.agathachristie.com)

„Smrt na Nilu” je misteriozan triler o emocionalnom krahu i smrtnim posledicama izazvanim opsesivnom ljubavlju. Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu, za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para, tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

Ova raskošna priča o ljubavi, izdaji i ubistvu, jedna je od najčuvenijih i najomiljenijih knjiga Agate Kristi, koja je za sam nastanak romana „Smrt na Nilu” inspiraciju pronašla u svojim putovanjima po Egiptu.

Osim Keneta Brane, u filmu „Smrt na Nilu” igraju i: Anet Bening, Gal Gadot, Rasel Brend, Tom Bejtman (koji ponavlja tumačenje lika Buka iz „Ubistvo u Orijent Ekspresu”)… Scenario je ponovo napisao Majkl Grin.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend