Filmovi&Serije

Hju Lori koji je igrao dr Hausa sada u ulozi neuropsihijatra

Poznati britanski glumac Hju Lori (Hugh Laurie, 56) – najpoznatiji po ulozi dr Hausa – vraća se na male ekrane u novoj seriji koja će se snimati u Americi, a koja će nositi naziv „Chance“, gde će Lori glumiti lika po imenu Eldon Chance.

Kao što se da primetiti i ova serija će nositi naziv po svom glavnom liku, kao i serija „Haus“, u kojoj je isti glumac tumačio ulogu doktora Hausa. Isto tako, i u ovoj seriji Lori će igrati doktora, ali ovog puta neuropsihijatra. Radnja će se odvijati u San Francisku, gde će Eldon Chance biti uvučen u nasilni i opasni svet mentalnih bolesti i policijske korupcije. U igri će, po svemu sudeći, biti i pacijentkinja koja možda pati od poremećaja višestruke ličnosti, a koju prihvata da leči upravo Chance (Lori). Povrh svega, on zapada u probleme i sa njenim mužem, koji zlostavlja svoju ženu i koji je, izgleda, i korumpirani detektiv.

Naručene su dve sezone serije, zajedno će imati oko 20 epizoda. „Chance“ se snima po istoimenom romanu koji je napisao Kem Nunn i koji je objavljen 2014. godine.

Sigurno je da će biti upoređivanja sa „Hausom“, jer i ovde Hju Lori, koji je briljirao u ulozi mrzovoljnog lekara, glumi doktora.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.