Havijer Bardem i Penelope Kruz u psihološkom trileru „Svi znaju”

0

Dugo očekivani film Asgara Farhadija, koji je otvorio 71. Kanski filmski festival i zatvorio 24. Festival autorskog filma (FAF), naći će se od 17. januara 2019. na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

„Svi znaju” je detektivski film o veselom porodičnom okupljanju povodom venčanja na živopisnom selu blizu Madrida. Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred razdraganog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

Asgar Farhadi je poznat po tome što određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko „svojih” likova, odnosno da pre nego što krene drama želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

Havijer Bardem i Penelope Kruz se odlično snalaze u ulogama pisanim posebno za njih, hemija među njima i melanholija za onim što je moglo biti su gotovo opipljive. Dok se bore da pronađu otetu devojčicu, emocije od kojih su nekada „goreli” se ponovo javljaju.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

Pogledajte trejler filma:

A ovde možete da vidite koja se još filmska ostvarenja nalaze na mesečnom repertoaru domaćih bioskopa.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend