Filmovi&Serije Srbija

Havijer Bardem i Penelope Kruz u psihološkom trileru „Svi znaju”

Dugo očekivani film Asgara Farhadija, koji je otvorio 71. Kanski filmski festival i zatvorio 24. Festival autorskog filma (FAF), naći će se od 17. januara 2019. na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

„Svi znaju” je detektivski film o veselom porodičnom okupljanju povodom venčanja na živopisnom selu blizu Madrida. Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred razdraganog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

Asgar Farhadi je poznat po tome što određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko „svojih” likova, odnosno da pre nego što krene drama želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

Havijer Bardem i Penelope Kruz se odlično snalaze u ulogama pisanim posebno za njih, hemija među njima i melanholija za onim što je moglo biti su gotovo opipljive. Dok se bore da pronađu otetu devojčicu, emocije od kojih su nekada „goreli” se ponovo javljaju.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

Pogledajte trejler filma:

A ovde možete da vidite koja se još filmska ostvarenja nalaze na mesečnom repertoaru domaćih bioskopa.

(Fotografija: Film „Svi znaju”, 2018; © Teresa Isasi, MCF)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.