Filmovi&Serije Srbija

Gosti trećeg „Ravno Selo Film Festival-a”

Treći „Ravno Selo Film Festival” okupiće predstavnike filmske industrije kako naše, tako i iz regiona. Očekuje se da će na otvaranju biti više od 2.000 gledalaca, uz specijalnog gosta Milana Marića, koji je ove godine lice u fokusu.

Specijalni gosti festivala biće italijanski reditelj filma „Čovek koji je kupio mesec” – Paolo Zuka i glumac Jakopo Kulin, kao i crnogorski reditelj Andro Martinović, čiji će film „Između dana i noći” takođe biti prikazan u takmičarskom programu.

Poslednje večeri festivala biće prikazane dve komedije, a ekipa filmova će pozdraviti publiku. Ispred filma „Taksi bluz” mladi glumac Todor Jovanović i njegove kolege Milena Predić i Aleksandar Meda Jovanović, reditelj Miroslav Stamatov i producent Marko Jocić, dok će se u ime filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj” publici pokloniti producent filma Miroslav Mogorović.

U revijalnom programu i kao film otvaranja, 21. juna 2019. od 20 časova, biće prikazan debitantski film Petra Ristovskog „Kralj Petar Prvi”, a ekipa filma predvođena rediteljem i glavnim glumcima Lazarom Ristovskim, uz Milana Kolaka i Rašu Vujovića, pozdraviće publiku nakon projekcije. Nakon svečanog otvaranja u kojem će poznate ličnosti izvesti čuvene numere iz domaćih i stranih filmova uz pratnju muzičara Novosadske filharmonije predvođene maestrom Mikicom Jevtovićem, uslediće projekcija filma.

(Fotografije: © Ravno Selo Film Festival)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.