Filmovi&Serije Srbija

Filmske poslastice koje nećete želeti da propustite ove zime

Praznici su prošli, i dok se okrenuli već je vreme da raskitite jelku i spakujete novogodišnje ukrase. Međutim, možete produžiti prazničnu atmosferu tako što ćete iz tople sobe uploviti u jednu uzbudljivu zimsku filmsku sezonu.

Triler Džoker iz 2015. godine prati život Nika Vajlda, telohranitelja iz Las Vegasa. On poznaje borilačke veštine i ima kockarski problem. Kad mu prijatelja premlati sadistički siledžija, Nik uzvraća udarac, ali saznaje da je siledžija sin opasnog kriminalca. Nik se iznenada obreo u svetu kriminala, a jure ga zajedno policija i mafija. Ostaje mu samo jedan potez, a ovog puta moraće da igra na sve ili ništa. Film će biti prikazan 19. januara od 22 časa na kanalu Film Box Extra HD.

Na istom kanalu, od 23.30 časa biće prikazan film Nestala. Kad njena sestra nestane, Džil je ubeđena da se vratio serijski ubica koji ju je kidnapovao pre dve godine. Spremna je da se još jednom suoči s čovekom koji ju je oteo.

Romantična komedija Vožnja pogrešnom stranom, se odvija na engleskom selu. Priča govori o Amerikancima, staroj crkvi, mladom muškarcu i poršeu. Početak već obećava, a priča ide ovako: Zamisli da imaš 23 godine i sam si. Misliš da si kul, ali ipak stanuješ s ekscentričnom tetkom u Engleskoj. Nedeljom ujutru ideš u polupraznu crkvu gde poznaješ sve face, a većina ljudi je duplo starija od tebe. Za vreme propovedanja razmišljaš kako ćeš da prefarbaš svog poršea i razmišljaš da plavokosa Rut iz klupe pored tebe iznenada izgleda baš atraktivno. Tetka te budi, ali ipak pravi šok je na putu kući. Kola američke porodice koja voze mnogo brzo prolaze za dlaku od tebe i završavaju u rovu pored puta. Iznenada Amerikanci ostaju kod tebe kući, a njihova ćerka Ešli silazi niz stepenice i pita da li hoćes da pogledaš slike sa odmora. Jel hoćeš? Hoćeš li? Pošto baš si zaboravio na tetkin rođendan i gde je u svemu tome Bog? Okrijte sami na kanalu Film Box Extra HD 20. januara u 16.05 h.

Nestala

Već hiljadu godina na magičnom ostrvu Patmos čuje se muzika i smeh meštana. Sve se može promeniti zauvek kad na ostrvo dolazi lažno skroman obožavatelj novih tehnologija, arheolog Erik. On brzo upada u žanr lepote iz razglednica i ljubavnu vezu. Ipak, njegov uređaj preko satelita otkriva mesto, gde može da se nalazi najveće arheološko blago – ispod taverne čija vlasnica je lepa i neumoljiva Katarina. Erik je zaljubljen u nju. Da li Erik će da promeni ceo svoj dosadašnji život, koji je bio posvećen samo poslu i nadu na ispunjenje sna njegovog oca? Ili će da se okrene ljubavi prema lepoj, energičnoj i nezavisnoj ženi? Da nađu mesto gde je sakriveno  blago treba da žena ulaži mnogo pasije a muškarac puno hrabrosti. Film će biti prikazan na kanalu Film Box Extra HD 20. janaura od 21 čas.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.