Filmovi&Serije Srbija

Film za decu „Delfin Berni” premijerno prikazan u Beogradu uz prave ribice i akvarijume

Novi bioskopski hit za decu sinhronizovan na srpski jezik, igrani film „Delfin Berni” premijerno je prikazan u bioskopu „Cineplexx 4D Delta City” u Beogradu, gde su se u okupili predstavnici medija i brojne poznate ličnosti.

Publici su se poklonila deca – glumci sinhronizacije: Danko Đorđević i Sofija Trifunović, kao i glumci Simona Ćirović i Zoran Stojić, a među posetiocima bili su: mladi glumac Đorđe Stojković, voditeljke Jelena Gajšek i Dragana Antanasijević, te urednici i novinari brojnih medija sa svojom decom.

Sva deca dobila su na poklon frizbije, a deset najsrećnijih osvojilo je plažni program „Megaplast Inđija”, ali i novog kućnog ljubimca – ribice sa akvarijumom koje je obezbedio „Akvarijum centar”. Deca su u holu bioskopa imala priliku da vide i pravi, veliki akvarijum sa ribicama.

Porodična avantura „Delfin Berni”, koji možete da pogledate u bioskopima širom Srbije, u distribuciji „Dexin Film-a”, govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim time i dom njihovog novog prijatelja. Deca će se potruditi da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i sačuvaju svog novog prijatelja Bernija.

Film je sniman na Floridi i u Merilendu. Dosad je prikazan u više od 150 zemalja.

(Fotografije: Premijera filma za decu „Delfin Berni” u „Cineplexx 4D Delta City”, Beograd, 2019; © Cineplexx 4D Delta City)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.