Filmovi&Serije Srbija

Film “POD PRETNJOM“ u bioskopima od 15. februara

Džejson Momoa jedan od najviše angažovanih glumaca novije generacije. Briljirao je kao Aquaman, a onda rešio da se otisne u hladne i snežne predele Kanade gde je, u gotovo nemogućim uslovima, snimio novi film POD PRETNJOM.

Film Lina Oedinga, nekadašnjeg koordinatora kaskadera, vraća nas u zlatno vreme dobrih akcionih filmova, osamdesete i devedesete godine, kada su naročito bili popularni snagatori poput Švarcenegera ili Stalonea, koji su sami snimali sve svoje scene. Film je sniman na autentičnim lokacijama maltene zaleđene Kanade, a scene borbi, koje su pažljivo osmisljene i pripremane, istakle su glavnu zvezdu filma, Džejsona, koji ističe značaj akcionih filmova. „Ljudi vole akcione filmove, vole da gledaju akcione scene. Pritom, ogroman trud I napor stoje iza tih scena. I to je vid umetnosti u filmu. Šteta je što ne postoje nagrade, tipa Oskar za akcione scene”.

Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Braven ( Jason Momoa)  koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalzi heroin. Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali  ni to ne ide po planu. Drvoseča krece u borbu za svoju porodicu na  život i smrt.

Film POD PRETNJOM  publika će moći da pogleda u domaćim bioskopima od 15. februara.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.