Filmovi&Serije Srbija

„Fantastično putovanje u Oz”: Nastavak jedne od najvoljenijih bajki svih vremena za četiri dana pogledalo više od deset hiljada gledalaca

Nastavak jedne od najvoljenijih bajki svih vremena „Fantastično putovanje u Oz” u prva četiri dana pogledalo je više od deset hiljada gledalaca.

Duhovita avantura prati devojčicu Doroti, unuku čuvene Doroti, i njenog vernog psa Totoa u fantastičnom putovanju kroz zemlju Oz, na koje su krenuli nakon što je pronašla bakine magične cipelice, a kako bi spasila Smaragdni grad od zlog čarobnjaka Urfina i njegovih drvenih vojnika. Nastavak ove bajke uči nove generacije osnovnim vrednostima, kao što su prijateljstvo, hrabrost, mudrost, srčanost i odanost.

Drage nam likove Strašila, Limenog i Lava oživeli su Nikola Šurbanović, Jovan Jelisavčić i Duško Radović, dok je zlog čarobnjaka Urfina odlično interpretirao Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno i reditelj sinhronizacije. Doroti je na velikom platnu oživela Nevena Đoković, a njenog psa Tota Milan Antonić. Dušica Novaković i Nikola Nemešević su odglumili Urfinove saradnike Klovna i Medveda.

Prikazivanje sinhronizovanog animiranog filma „Fantastično putovanje u Oz” u bioskopima širom zemlje i regiona počelo je 1. novembra 2018. godine.

Pogledajte trejler animiranog filma:

(Fotografija: Crtani film „Fantastično putovanje u Oz”, 2018; © FAME Solutions)

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.