Filmovi&Serije Srbija

Epizode treće sezone TV serije „Kildžojs” premijerno na „SCI FI Serbia”

U toku juna ove godine „SCI FI Serbia” će povesti gledaoce na međuplanetarno putovanje uz TV seriju „Kildžojs”, predstavljajući priču o intergalaktičkim lovcima na glave. Prva epizoda treće sezone premijerno će biti prikazana u nedelju, 17. juna, u 21 čas.

(KILLJOYS: The Hullen Have Eyes, Episode 303; Pictured: (l-r) Hannah John-Kamen as Dutch, Luke Macfarlane as D’Avin, Aaron Ashmore as John; Photo by: Steve Wilkie/Killjoys III Productions Limited/Syfy)

„Kildžojs” je TV serija čija se radnja dešava u svemiru i zasniva se na avanturama plaćenika, koji moraju da se izbore sa političkim turbulencijama, nesigurnim moralnim načelima i komplikovanim vezama. Treća sezona ove serije donosi više obrta i komplikacija, otvarajući nova pitanja, te primorava likove da načine teške odluke, kombinujući brzu akciju i neočekivane situacije.

Da bi nabavili oružje koje će isterati Hullen-e iz skrovišta, Dutch i D’avin moraju da udruže snage sa nelegalnim trgovcem. U međuvremenu, Johnny, nakon što dobije poruku od Clare, odlazi na sumnjiv svet Hackmoda. On nedostaje svom timu i pokušavaju da mu nađu zamenu. Nažalost, zadatak da pronađu nekoga ko bi zauzeo njegovo mesto postaje veoma težak…

(KILLJOYS: The Hullen Have Eyes, Episode 303; Pictured: Hannah John-Kamen as Dutch; Photo by: Steve Wilkie/Killjoys III Productions Limited/Syfy)

Autorka serije je Michelle A. Lovretta, koja stoji iza uspeha serije „Izgubljena devojka”. Lovretta je, takođe, radila na produkciji serija „Tajni krug”, „Mutant X”, „Lovac na relikvije” i „Instant Star”. Izvršni producenti serije su Ivan Schneeberg i David Fortier.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.