Filmovi&Serije

„E!” uživo sa „crvenog tepiha” 91. dodele „Oskara”

Kada krene da se okuplja ekipa sa „A” liste – da bi proslavili najveće filmsko veče u godini, dodelu nagrada „Oskar”, Đulijana Rančić i Rajan Sikrest će ponovo voditi TV emisiju „E! Live From The Red Carpet: Oscars 2019”, koja gledaocima donosi najspontanije i najzanimljivije intervjue sa najvećim zvezdama i nominovanima. „E!” kanal će prenositi dešavanja u Holivudu na više platformi iz cele dvorane.

Dok Sikrest i Rančić prate dešavanja sa crvenog tepiha, „The Real” voditeljka Džini Mai, modni ekspert Kalana Barfild Braun, „E! News” dopisnica Zana Roberts Rasi i čuveni modni dizajner i zvezda „Bravo Project Runway”, Kristijan Sirijano, obezbediće detaljno praćnje „Oskara” iz Hotela „Ruzvelt” u Holivudu.

Dodatno, „E! News” dopisnik Kristin dos Santos i filmski ekspert Vil Paker izveštavaće sa krova. Osnivač non-profit organizacija „We Have Stories Frederick Joseph” imaće posebno pojavljivanje u toku „E!” uživo nastupa o #CaptainMarvelChallenge prikupljanju novca, kako bi mlade devojčice prvi put videle prvi film Studija „Marvel” sa glavnom ženskom ulogom – „Kapetan Marvel”.

Paralelno „E!” praćenje na više platformi odvijaće se iz „Dolbi teatra”, odnosno brojnih lokacija Los Anđelesa, u nedelju, 24. februara 2019. od ponoći. Takođe, specijale posvećene celokupnoj ceremoniji možete da pratite i na zvaničnom profilu „E!” kanala i nagrada „Oskar” na društvenim mrežama.

(Fotografije: „E!” uživo sa „crvenog tepiha” 91. dodele „Oskara”; © Entertainment Television)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.