Filmovi&Serije

„Dosije X“ ponovo otvoren!

Nakon 202 epizode, dva filma i trinaest godina nakon završetka prvobitnog emitovanja serije, „Dosije X“ se vraća u velikom stilu na male ekrane.

Dejvid Duhovni, Džilijen Anderson, Mič Piledži i Volter B. Dejvis se vraćaju svojim likovima, koje su razvili pre skoro 23 godine.

Ova naučno fantastična horor drama, koju je stvorio režiser i scenarista Kris Karter, privukla je mnogo pažnje i stekla ogromnu popularnost tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, popularnost koja nije nestala svih ovih godina. Kao dokaz za to je povratak Moldera, Skali, Skinera i Pušača, koji će se od 24. januara premijerno vratiti svojim zadacima i istraživanjima u svetu paranormalnog, vanzemaljaca i drugih neobjašnjivih fenomena. Za ponovno otvaranje Dosije X najviše su zaslužni fanovi, koji su svih ovih godina ostali verni serijalu.

U Srbiji serija počinje da se emituje od 26. januara, od 22h, na Fox kanalu, dva dana posle svetske premijere. Očekuje nas 6 novih epizoda. Iako je u originalnom emitovanju serije, jedna sezona imala od 20 do 24 epizode, sada će, prilagođavajući se novom formatu emitovanja, jedna sezona imati samo 6 epizoda. Ali, naravno, ne sumnjamo da će ovih šest epizoda postići uspeh i da će vrlo brzo biti naručena i druga sezona.

https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

https://www.youtube.com/watch?v=szVb8-c9oH4

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.