Filmovi&Serije Srbija

Dejan Jelača „guest star” u popularnoj američkoj televizijskoj seriji „Rej Donovan”

Naš proslavljeni glumac i TV voditelj Dejan Jelača nedavno je u Njujorku, gde trenutno živi i radi, bio „guest star” u popularnoj američkoj televizijskoj seriji „Rej Donovan” u ulozi okorelog kriminalca Karlosa.
(Fotografija: Dejan Jelača; © Dejan Jelača)
„Čast mi je i zadovoljstno da sam bio gost u jednoj od najgledanijih američkih TV serija, sa fenomenalnom glumačkom ekipom. Igram opasnog momka, to jest kriminalca i dileradroge koji završava u zatvoru. Zanimljivo je što je sama priprema za ulogu bila mukotrpna. Pravljenje maske i šminkanje su trajali skoro pet sati, a transformacija je neverovatna– da ni sam sebe nisam prepoznao u ogledalu! Emitovanje televizijske serije ‚Rej Donovan’ je na američkom pej TV-u „Šoutajm” i uskoro će biti prikazane epizode u kojma se ja pojavljujem. Radujem se da vidim kako je sve ispalo, rekao je glumac i TV voditelj Dejan Jelača.
(Fotografija: Snimanje TV serije „Rej Donovan” – Dejan Jelača kao kriminalac Karlos, Njujork, 2019; © Dejan Jelača)
Dejan se uskoro vraća u Srbiju kako bi počeo sa snimanjem 11 sezone veoma gledane televizijske emisije „30 minuta”.
(Fotografija: Snimanje TV serije „Rej Donovan” – Dejan Jelača kao kriminalac Karlos, Njujork, 2019; © Dejan Jelača)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.