Filmovi&Serije Zanimljivosti

Da li zlo može da ima svog Superheroja? Brajtbern

Mislili su da je on njihov najveći dar i odgovor na dugogodišnje molitve. Ali njihov blagoslov postaje pretnja i to ne samo njima, nego i celoj planeti Zemlji. Naučnofantastični horor „Brajtbern“ ovog maja nateraće vas da preispitate sve što ste znali o superherojima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superheroja. Kako izgleda zlo koje ove godine preti čovečanstvu pogledajte u najnovijem trejleru koji vam predstavljamo.

Njegovo ime je Brendon (Džekson A. Dun). Brendona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabet Benks) i Kajli (Dejvid Denman) koji su ga posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da dobiju dete, bez razmišljanja zadržali u svom domu. Trebalo je da bude njihova nagrada i najveći životni blagoslov ali priča je otišla u potpuno drugom smeru.

Kako dečak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dečaku, nego o jako posebnom detetu koje ima vanserijske sposobnosti. Koliko god da su u početku pokušavali da ignorišu dečakove ispade i neobične sklonosti, nakon nekoliko incidenata koje je Tori i Kajli moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brendonovim supermoćima vlada zlo i cela planeta zemlja je u opasnosti.

Brendon tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvek osećao drugačijim, otkriva svoje neverovatne sposobnosti ali i način kako da ih iskoristi. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovečanstva. Iako i sama u opasnosti, Brendonova majka Tori ne odustaje u traženju dobra u njemu jer uprkos svemu on je i dalje njen sin.

U zastrašujućem naučnofantastičnom hororu „Brajtbern“ shvatićete da ljudi sa supermoćima ne moraju uvek doći na planetu Zemlju kako bi nas spasili.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.