Filmovi&Serije Srbija

Čuvena epska saga MITIKA premijeno na SCI FI kanalu

Mitika, fantazija i epska saga koja prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dolazi na SCI FI u septembru. Serija se sastoji od pet dugometražnih filmova, koji će biti emitovani u toku Mitika nedelje, kao regionalna premijeraod 3. do 7. septembra 2018. od 20 časova na SCI FI.

Mitika je ambiciozna indi serija snimana dve godine na lokaciji u Utah-i, SAD. Serija prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dok uči kako da ovlada magijom koja može da je uništi. Ona angažuje grupu avanturista za  porbu protiv Szorlok-a, legendarnog Necromancera, u pokušaju da ga spreče da ujedini četiri artefakta koji mogu da stvore najezdu zlih sila.

Mitika: Traženje heroja (ponedeljak, 3. septembar) prikazuje Marek pri njenom fatalnom susretu sa sveštenicom Teelom. Mitika: Spora tame (utorak, 4. septembar) prikazuje kako Marek pokušava da spreči Szorloka da ne dođe do moćnog artefakta, dok u filmu Mitika: Nekromanser (sreda, 5. septembar), Marek je prisiljena da krene u misiju za Udruženje lopova. Zatim borba protiv Szorloka dobija najnoviji obrt u filmu Mitika: Gvozdena kruna (četvrtak, 6. septembar), konačno u filmu Mitika: Ubica bogova (petak, 7. septembar), Marek mora da sklopi neočekivani savez.

Mitika je uzbudljiva avantura sa čudovištima, magijom, romansom, izdajom i akcijom, u kojoj uloge tumače: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne i Kevin Sorbo.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.