Filmovi&Serije Srbija

Crvene senke (The Red Shadows): Nova francuska krimi-serija

Vrlo interesantna serija premijerno je stigla na Pickbox NOW – radi se o francuskoj krimi-seriji Crvene senke (The Red Shadows originalno Les Ombres Rouge). Premisa ove francuske krimi-serije je povratak nestale žene svojoj porodici, koja je smatrala da je umrla. To rezultira porodičnim konfliktima, otkrivanjem mračnih tajni i nizom nasilnih događaja.

MISTERIJA OKO NESTALE DEVOJČICE  

  1. je godina i petogodišnja Klara Garnijer je oteta. Njeni otmičari traže vrlo visoku otkupninu u zamenu za njeno puštanje. Ali na dan razmene, Klarina majka je ubijena, a devojčica je nestala. Je li živa? Ova dugogodišnja misterija uzrokuje mnogo patnje njenoj porodici i lokalnoj zajednici. 

25 godina kasnije Klarina starija sestra Aurora (Nađa Fares), policajka koja radi na slučaju ubistva, otkrije tragove koji dokazuju da je njena sestra Klara (Manon Azem) živa. Ona živi pod drugim identitetom u Italiji, bez ikakvog znanja o tome odakle je. Uprkos skeptičnom ocu i bratovim željama, Aurora uveri Klaru da se vrati svojoj porodici kako bi joj pomogla da otkrije istinu oko otmice. Međutim, Klarin povratak otkrije porodične tajne i započne niz nasilnih događaja. 

U glavnim ulogama su Nađa Fares, Manon Azem, Antoan Duleri, Lanik Gotri, Mamed Arezki, Remi Pedvila, Helena Suberon i Anre Umaski.

Gledajte francusku premijeru misteriozne krimi-serije Crvene senke (Les Ombres Rouges) na Pickbox NOW! 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje