Crtani film „Fantastično putovanje u Oz” stiže u domaće bioskope

0

Svečana premijera crtanog filma „Fantastično putovanje u Oz”, koji će od danas biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, održana je 27. oktobra 2018. u multipleksu „Cineplexx RS” u tržnom centru „Delta City” na Novom Beogradu.

(Fotografija: Crtani film „Fantastično putovanje u Oz”, 2018; © FAME Solutions)

Priča prati devojčicu Doroti, unuku nadaleko poznate Doroti, i njenog vernog psa Totoa, koji odlaze u čarobnu zemlju Oz pomoću magičnih cipelica Dorotine bake. Oni stižu u pravi čas kako bi spasli Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav, uz pomoć Doroti, pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

(Fotografija: Crtani film „Fantastično putovanje u Oz”, 2018; © FAME Solutions)

„Fantastično putovanje u Oz” je sinhronizovan na srpski jezik, a specijalni gosti na premijeri bili su glumci koji su na velikom platnu oživeli „naše” junake iz čarobne zemlje Oz. Među gostima premijere bili su i: Ana Stanić, Ana Štajdohar, Dragana Mićalović, Ana Đurić – „Konstrakta” iz „Zemlje gruva”, Marija Srećković Savić, Srna Lango

(Fotografija: Crtani film „Fantastično putovanje u Oz”, 2018; © FAME Solutions)

Crtani film ‚Fantastično putovanje u Oz’ najmlađoj i najvažnijoj populaciji jednog društvadeci, koja su naša budućnost, propagira vrednosti kao što su drugarstvo, zajedništvo i poverenje u prijatelja. Drago mi je da sam imala priliku da dam svoj skromni doprinos projektu i ponosna sam što sam radila sa izvanrednim kolegama, kojima sam zahvalna na ukazanom poverenju. Ovo je za mene bila fantastičnaavantura!”, rekla je mlada, talentovana glumica Pozorišta na TerazijamaNevena Đoković, koja je oživela lik Doroti.

Punu bioskopsku salu pozdravili su: reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno i u ulozi strašnog Urfina, Nevena Đoković u ulozi Doroti, Nikola Šurbanović u ulogama Strašila i Bauka, Duško Radović u ulozi Lava, Jovan Jelisavčić kao Limeni i Nikola Nemešević – „Nemeš” u ulozi Medveda.

(Fotografija: Ekipa crtanog filma „Fantastično putovanje u Oz” na premijeri u tržnom centru „Delta City” – Nikola Nemešević – „Nemeš”, Dragan Vujić Vujke, Nevena Đoković, Nikola Šurbanović, Jovan Jelisavčić i Duško Radović, Novi Beograd, 27. oktobar 2018; © FAME Solutions)

Pogledajte trejler animiranog filma:

(Fotografija: Crtani film „Fantastično putovanje u Oz”, 2018; © FAME Solutions)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend