Filmovi&Serije Srbija

Čovek „bez ograničenja“

Da li ste čuli za Idrisa Elbu? Ako ste gledali hitBBC-jevukrimi-dramuLuter“ onda znate o kome se radi. Idris je u ovoj seriji maestralno odigrao detektiva Džona Lutera, za kojeg je 2011. godine nagrađenZlatnim globusom„.

Ovaj glumac rođen je u Londonu, a pored glume uspešno se bavi muzikom i produciranjem, odnosno DJ-om. Trenutno ga možete gledati na „Discovery Channel-u“ u novom serijalu „Idris Elba: Bez ograničenja„. Ovde možemo da vidimo razne ekstremne scene u kojima će Idris pokušati da obori svetski rekord u letenju iz 1927. godine koji je postavio britanski vozač brzih automobila i čamaca Malkolm Kembel. Zatim, videćemo kako se usavršava i takmiči u nekim od najtežih disciplina na svetu, gde otkriva tehničku stranu, naučnu i istorijsku osnovu svake od njih. U svakoj epizodi Idris odlazi na poznato sportsko takmičenje u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji i Irskoj, a sve ovo inspiriše ga u misiji da osvoji neke od najtežih trkačkih disciplina na svetu. Proveo je puno vremena u svom automobilu i avionu, uzimajući časove od profesionalnih vozača i pilota. Pridružujući se profesionalnim timovima upoznao je još neke zaluđenike brzinom.

Epizode:

  1. Reli vožnja„,
  2. Akrobatski letovi„,
  3. Brzinske trke„,
  4. Obaranje rekorda kopnene brzine

Ako volite adrenalin, ovo je prava emisija za vas.

U Srbiji, 25. septembra 2015. godine u 21 čas, na kanalu „Discovery Channelpremijerno je prikazana prva epizoda.

Pogledajte trejler:

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.