Filmovi&Serije Srbija

CineStar – sto kvadratnih metara filmskog užitka

„Kokice! Sreća što sam doručkovala!“, uzvikuje devojka zaposlena u Sinestaru, ulazeći nasmejana u ovaj moderni, bioskopski objekat u samom centru Pančeva. Miris se širio celim holom i dražio prazne želuce, dok smo kolege i ja sa ostalim gostima nestrpljivo čekali početak konferencije.

Sala broj jedan. Prostrana, inovativna. Dvesta trideset jedno sedište i platno veličine preko sto metara kvadratnih – kažu, nova formula za užitak. U to smo se i uverili. Zbog kompletne tehničke opremljenosti, stvorena je i za konferencije, prezentacije, dečje i privatne proslave. Ali, i za zaljubljene. U poslednjem redu nalaze se Love box sedišta, na kojima parovi mogu nerazdvojeni i u intimnijem okruženju pratiti tok radnje jednog od brojnih popularnih filmova, koji će biti u ponudi od sledećeg četvrtka. Ispred njih su kožna VIP sedišta, čija je cena za nijansu viša od ostalih. Međutim, uverili smo se u to da vrede svaki dinar.

sinestar1

„Želimo da se dobro osećate i dobijete više. Naša je misija vratiti publiku u kina. Kino nije samo zabava, to je i kultura“, dobila je reč i prenela ideju i viziju medijima direktorka i član uprave Blic Sinestara, Jadranka Islamović. Sada kada nam je, u deceniji digitalizacije i brzog razvoja tehnologije sve dostupno, idemo u bioskope ređe nego ranije. Većina će radije pod ćebe i tonu kokica ‘domaće proizvodnje’, nego u gradski prevoz i hladne zimske noći. Međutim, dobili smo novu motivaciju da odložimo ćebe i prošetamo se do pančevačkog ritejla Aviv Park, gde nas čekaju brojna iznenađenja, po vrlo povoljnim cenama i za svačije potrebe i želje. Za studente, bake,deke,poslovne ljude i one najmlađe. Kada sam saznala da će deca moći da svojim drugarima pošalju specijalne Sinestar pozivnice i okupe ih u bioskopskoj sali, bila sam prijatno iznenađena. Zamislila sam veselu dečicu koja posle filma seku tortu i slikaju se sa svojim omiljenim junacima iz filmova. Lepša strana odrastanja u doba ajpeda, zbog koje i mi osećamo trunku žala što kao mali nismo imali takvu rođendansku proslavu.

Volite operu, koncerte, balet i sport? Imaćete priliku da gledate prenose svetskih spektakla na istom ovom platnu. Za one koji vole iznenađenja, uvedene su takozvane Skrivene pretpremijere – tek nakon što se udobno smestite na svoje sedište, saznaćete koji su vam film, još uvek stran u našoj zemlji, domaćini spemili.

Oko petsto sedišta i još veći broj filmova zaživeće od 16. decembra u četiri sale ovog objekta, prvenca u Srbiji. Nakon svečanog otvaranja i najavljenog spektakla i vatrometa u 20.30 sati, za goste će biti organizovane četiri filmske projekcije i time u našoj zemlji započeti nova dimenzija digitalizacije, u kojoj smo mi u centru zbivanja. Biće ovo uzbudljiva zima za stanovnike Pančeva, a uskoro i Zrenjanina i Novog Sada . Tačnije, cele Srbije.
Vežite se, polećemo…

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.