Filmovi&Serije Srbija

Back to Life – britanska komedija je nova serija na Pickbox NOW

Back to Life (2019.) je nova britanska komedija koja tematizuje izlazak iz zatvora i pokušaj novog početka. Scenario za ovu duhovitu, inteligentnu, zabavnu i pomalo crnohumorističku seriju napisala je briljantna Dejzi Hagard (Episodes, Uncle) u saradnji sa nagrađivanom spisateljkom Lorom Solon. Dejzi Hagard tumači i glavnu ulogu Miri. To je priča o emocionalno oštećenoj ženi u tridesetima i njenoj potrazi za iskupljenjem.

OSLOBOĐENA OD ZATVORA, OSUĐENA NA ŽIVOT U MALOM GRADU

Hagard tumači ulogu Miri koja je upravo puštena na slobodu iz zatvora u kom je provela poslednih 18 godina zbog teškog zločina. Naime, Miri je pre 18 godina ubila svoju najbolju prijateljicu. Iako je optužena za težak zločin, Miri i dalje uspeva da izazove sasosećanje i simpatije kod gledalaca. 

Sada, u kasnim tridesetima, bez posla i bez prijatelja, nema izbora nego da se preseli nazad kod svojih roditelja. Miri očajnički želi da nastavi sa svojim životom i da zaboravi prošlost, ali u malom gradu gde je njen zločin najdramatičnija stvar koja se ikad dogodila, hoće li joj iko dozvoliti da nastavi dalje? 

NEOBIČNA PREMISA ZA KOMEDIJU

Back to Life se zasniva na neobičnoj premisi za komediju, ovakav tip serije lako bi mogao da bude drama. Naročito zato što scenaristkinje istinski žele da istraže psihološko stanje glavne protagonistkinje, što obogaćuje ovu komediju. Pošto se vratila kući, Miri ima dva lica – sa roditeljima se ponaša kao da je tinejdžerka, a Bouvijevi posteri još su okačeni u njenoj sobi. Sa spoljašnjim svetom Miri komunicira kroz masku koja sakriva njenu ranjivost. Ipak, Miri je lik koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koji će vas odmah osvojiti. 

Briljantnu novu britansku komediju Back to Life gledajte odmah na Pickbox NOW!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.