Astronaut „zaboravljen“ na Marsu

0

Svetske novine uveliko pišu o otkriću tekuće vode na Marsu, ali ova priča uskoro će biti povezana sa još jednom novom pričom o Marsu i čoveku koji je „ostavljen da umre“ na „Crvenoj“ planeti.

Ljubitelje sedme umetnosti obradovaće vest da nam pravo iz filmskog studija „20th Century FOX“ na bioskopska platna stiže novi svetski hitThe Martian„, koji već puni svetske bioskopske sale.

„U toku je misija ljudske posade na Marsu. Nakon strašne oluje, posada svemirskog broda „Ares“, misleći da je mrtav, ostavlja astronauta Marka Vatneja. Međutim, Vatnej je preživeo i upravo shvatio da je ostao sam na „Crvenoj“ planeti. Sa malim zalihama hrane, jedino na šta može da se osloni je njegova inteligencija. Vatnej pokušava da pronađe način kako bi signalizirao Zemlji da je živ. 140 miliona milja daleko, NASA i tim međunarodnih stručnjaka čine sve kako bi „Marsovca“ vratili kući. Njegove kolege uključuju se u (ne)moguću misiju spasavanja, dok cela Zemlja navija za Vatnejev bezbedan povratak“.

Glavna uloga poverena je oskarovcu Metu Dejmonu, a u ostalim ulogama su: Džesika Častejn, Kristen Vig, Džef Danijels, Majkl Penja, Šon Bin, Kejt Mara, Sebastijan Sten, Aksel Heni...

Režiser: Ridli Skot.

Scenarista: Dru Godard.

Žanr: Avantura, Drama, Naučna fantastika.

Trajanje filma: 2 sata i 21 minut.

Film je adaptacija bestseler romana Endi Vira – „Marsovac“ (objavljen 2011), a uzbudljivijim čini ga i to što je rađen u 3D tehnici. Premijera filma u Srbiji je 1. oktobra 2015. godine.

Ako ste spremni da „proživite“ ovu neverovatno hrabru priču, onda požurite do blagajnice po svoju kartu (dok vam je neko ne ugrabi).

A pre toga, pogledajte trejler:

(Fotografija: EMPIRE)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend