Filmovi&Serije

10 najboljih epizoda South parka-a

South Park je uvek smešna, često poučna, neretko uvredljiva i ponekad srceparajuća serija. Svi znamo ovu crtanu seriju kao neprostivu satiru života koja okreće ogledalo prema društu i govori “da ovakvi smo”.

U čast nove sezone koja uskoro počinje, predstavljam vam top 10 listu najboljih epizoda po mom mišljenju.
Nakon devetnaest godina emitovanja i osamnaest sezona imamo toliko fantastičnih epizoda da je teško izabrati najboljih pedeset, a ne najboljih deset. Ali nakon dugog razmatranja uspeo sam da je sastavim . Trilogije epizoda su isključene kao i uskršnji i božićni specijali kako bi ova lista imala kraj.

10. A scause for applause s16e13
U poslednje vreme svi se borimo za nešto, a ne radimo ništa povodom toga. Učlaniti se u fejsbok grupu spasimo pande ih zapravo ne spašava, ali se mi osećamo bolje. South park nam daje svoj pogled na ovaj problem sadašnjice.

9. The tale of Scrotie McBoogerballs s14e02
Epizoda koja nam na najsmesniji način daje odgovor na pitanje staro koliko i pisana reč. Šta je pisac hteo da kaže?

8. Medicinal fried chicken s14e03
Ova epizoda je na listi prosto što je jedna od najsmešnijih. Nakon legalizovanja medicinske marihuana i otvaranja prodavnice, na šta se sve spremni građani kako bi se domogli svjih legalnih džointa?

7. Christian rock hard s07e09
Ako ste ikada skidate filmove ili muziku sa interneta, a niste ih platili učinite ste krivično delo. To je nešto što naši junaci nisu znali. Tokom ove episode otkriće groznu istinu o tome koliko to šteti stvaraocima naše zabave.

6. Raisins s07e14
Jedna od epizoda koja će izazvati suze i možda nas naučiti ponešto o tome kako se nositi sa raskidom što nismo znali, a dolazi iz najneočekivanih izvora.

5. Good times with weapons s08e01
Svi smo kao deca zamišljali da smo ratnici ili nindže, princeze i čarobnjaci. Ova epizoda nas vraća u to vreme i podseća nas kako je svet izgledao dok smog a gledali kroz oči mašte.

4. Raising the bar s16e09
Naši standardi zabave su pali veoma nisko sudeći po broju realitija na televiziji i njihovom sadržaju. Da li će se neko usuditi da to ispravi i kako, možete saznati samo u ovoj epizodi.

3. Trapped in the closet s09e12
Ne postoji način da se ova epizoda verno opiše u nekoliko kratkih rečenica ali je dovoljno reći su zbog nje stvaraoci serije dobili najviše tužbi. Jedna od najkontraverznih epizoda kao i jedna od najsmešnijih, a nažalost puna istinitih činjenica.

2. The biggest douche in the universe s06e15
Veoma zrela epizoda koja nam pokazuje kako dečaci iz serije podnose smrt svog prijatelja i otkriva neke koji koriste tuđu tugu i patnju da zarade novac. Iako veoma ozbiljna epizoda, humor joj ne nedostaje.

1. You’re getting old s15e07 + Ass Burgers s15e08
Na prvom mestu se nalaze dve episode. Možda varam pravila top 10 liste ali ove episode se nerazdvojive. Nastavljaju se direktno jedna na drugu i pokazuju nam kako je to prerasti svoj uzrast i šta raditi kada je sve u čemu ste do sada uživali postaje sranje.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.